Marketing Support sökes till Samsung!

Marketing Support sökes till Samsung!

Har du ett intresse för siffror och vill kickstarta din karriär i en administrativ roll för det globala företaget Samsung? Brinner du för att ge god service och vill vara en viktig del i den interna supporten? Då är detta rollen för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag då urval sker löpande.
Arbetsuppgifter

Som Marketing Support kommer du att stötta det administrativa arbetet i de tidiga delarna av inköpsprocessen för olika produkter. Du kommer att ha ett fyrtiotal kontaktytor inom organisationen på både marknad- och säljavdelningen, dessutom kommer du att ha kontakt med medarbetare i de övriga nordiska länderna. Det är därför viktigt att du trivs med uppsökande kontakt och proaktivt söker information som driver ditt arbete framåt.

Du kommer exempelvis att:

 • Handlägga interna inköpsförfrågningar
 • Ge administrativ support av finansiell karaktär till marknads- och säljavdelningen inför och under olika projekt
 • Ta emot och registrera interna förfrågningar i interna system för material som ska beställas Du kommer även att ges möjlighet att lära upp nya kollegor, varför vi tror att du tycker om att arbeta fram förbättringsförslag och gärna bidrar till att dina kollegor utvecklas.
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

Vi tror att du som söker trivs i en administrativ roll där du får möjligheten att ge intern support till dina kollegor. Vidare tror vi att du är orädd, proaktiv och har ett öga för detaljer då arbetet kräver noggrannhet.

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, helst från universitet
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att använda båda språken dagligen
 • Har god systemvana
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Det är meriterande om du har kunskap i något annat nordiskt språk.

Som person är du service minded, har god analytisk förmåga och tycker om utmaningen att arbeta i ett dynamiskt och snabbrörligt företag. Vidare bör du vara initiativtagande, uppskatta ett högt arbetstempo och framförallt ha drivet att utvecklas med företaget och i din roll.
Övrig information
 • Augusti
 • Heltid, 6 månader med chans till förlängning
 • Kista

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se