Hoppa till innehåll

Logistikoperatör till lager i Brunna

Vi söker nu dig med en eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom lager till rollen som logistikoperatör i brunna. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad.

Om tjänsten

Vi söker söker nu efter en logistikoperatör till lager i Brunna. Tjänsten är på heltid i 6 månader (därefter möjlighet för fast anställning, förutsatt att alla parter är nöjda). Du kommer arbeta i ett härligt team som har arbetstiderna 07:30 - 15:45. Du kommer arbeta med lagerhantering av råvaror, förpackningsmaterial och färdigvaror.

Arbetsuppgifter
 • Godsmottagning och lagerläggning av råvaror, förpackningsmaterial och färdigvaror inklusive ankomstrapportering
 • Märkning av gods vid ankomst & hantering av farligt gods
 • Plockning och packning av färdigvaror, råvaror samt förpackningsmaterial
 • Utlastning av gods både fysiskt och administrativt
 • Truckkörning (skjutstativ)
Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning, god datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Erfarenhet av lagerarbete och truckvana är ett krav.

Meriterande är erfarenhet från läkemedelsindustrin och kunskaper inom GMP.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
 • Kvalitetsmedveten
 • Hög servicekänsla
 • Att självständigt kunna styra eget arbete
 • God samarbetsförmåga
 • Noggrann
 • Ordningsam
 • Skriv-/siffersinne
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, har en hög servicekänsla god förmåga till samarbete samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du ska tycka om att skriva och dokumentera då arbetet är både praktiskt och administrativt. Du har lätt för att kommunicera och som person är du flexibel, noggrann, ansvarstagande och effektiv i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kräver ett högt kvalitetstänk och vi vill att du har lätt för att ta initiativ.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 jan. 2024 (39 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare