Kundservicemedarbetare till Invacare

Kundservicemedarbetare till Invacare

Brinner du för service och drivs av att alltid finna den bästa lösningen? Invacare är en global marknadsledare som är känd för sina innovativa, tekniska hjälpmedel av hög kvalité, vilka hjälper äldre och människor med funktionsvariationer med att underlätta användarens vardag och ger ett aktivt liv med livskvalitet. Nu söker vi en engagerad och glad kollega till Kundservice till vårt kontor i Spånga.
Arbetsuppgifter

Som Kundservicemedarbetare på Invacare innefattar ditt arbete kontakt med våra kunder, fabriker samt en tät dialog med övriga funktioner inom organisationen. Du fungerar som spindeln i nätet både internt och externt och för oss är en hög nivå av service till våra kunder viktig, där har du en stor betydelse när det gäller att finna de bästa lösningarna. Vi förbättrar ständigt våra produkter och våra kundprocesser för att ge den bästa supporten.

Ett axplock av dina arbetsuppgifter:
 • Hantering av inkommande ärenden över telefon och mail
 • Registrera ordrar
 • Ta emot reklamationer
 • Produkt- och leveransfrågor
 • Reservdelsbeställningar
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper - då Invacare, precis som vi på Academic Work, tror och vill satsa på potential.

För att lyckas och trivas bra i rollen ser vi ser vi att du är en serviceinriktad person som tycker om att skapa nya kontakter, trivs i att kommunicera och bygga relationer med olika typer av människor. Vi ser att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt, är en problemlösare och noggrann i ditt arbetssätt samt ett gott öga för detaljer. Du strävar alltid efter att göra det lilla extra för kunden och har en positiv och konstruktiv inställning till arbetet.

 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och till viss del engelska
 • Älskar att hjälpa andra och att få saker gjorda
 • Trivs i en social roll i en händelserik miljö där du dagligen har kontakt med många människor
 • Har lätt för att lära dig nya saker
 • Det är meriterande men inget krav om du har tidigare erfarenhet inom ett servicerelaterat yrke
Övrig information
 • Start: Enligt ö.k. Helst omgående
 • Omfattning: Heltid, med inledande provanställning
 • Placering: Spånga

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se