Key Account Manager till Innosoft

Key Account Manager till Innosoft

Innosoft är ett bolag som strävar efter att tillhandahålla de absolut bästa lösningarna inom IT i syfte att underlätta arbetet och öka lönsamheten hos sina partners. De önskar nu utöka teamet och söker efter en driven och hungrig Key Account Manager som vill växa in i rollen långsiktigt. Låter detta som någonting för dig? Sök då tjänsten redan idag då vi tillämpar ett löpande urval!
Arbetsuppgifter

I rollen kommer du främst att arbeta med försäljning på ett relationskapande sätt, med främst nya kunder. På sikt förväntas du ha god förståelse för Innosofts tjänster, och då är det viktigt att du informerar och säljer in nya idéer till dina kunder samt att du agerar rådgivande vid diverse frågor.

Ett axplock av dina ansvarsområden:

 • Prospektering genom att söka upp och kontakta nya företag genom kalla samtal
 • Identifiera kundbehov och affärsmöjligheter
 • Genom virtuella webbmöten med dina kunder utför du gedigna behovsanalyser, bygger relationer och är en god ambassadör för Innosofts varumärke
 • Jobba mot personligt uppsatta säljmål
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att kvalificera för tjänsten så tror vi att du har ca ett års erfarenhet av B2B försäljning. Det är mycket meriterande om du har arbetat med försäljning inom IT. Det är även ett krav att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då arbetet utförs i dessa språk.

Egenskaper som vi söker hos dig:
 • Orädd
 • Resultatinriktad
 • Strukturerad
 • Relationsskapande

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Årsta

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se