IT-utvecklare till ideell organisation!

IT-utvecklare till ideell organisation!

Vår kund är en ideell organisation som är utsedd av regeringen att ansvara för all standardisering inom det elektrotekniska området i Sverige. De utökar nu sitt team och behöver en IT-utvecklare till deras huvudkontor i Kista där du kommer arbeta bredvid 13 drivna kollegor. Organisationen befinner sig i en spännande utvecklingsresa och du som IT-utvecklare kommer ha en viktig roll i att ansvara för deras digitala utveckling.
Arbetsuppgifter

Som IT-utvecklare kommer du arbeta med interna system och utveckling av organisationens framtida IT-miljö. Du kommer till största del arbeta under eget ansvar och planera utefter de behov och prioriteringar som organisationen beslutar om. Som IT-utvecklare kommer du ha en viktig roll inom den framtida IT-planeringen.

Du kommer exempelvis att:

 • Felsöka och utveckla interna system
 • Ansvara för utveckling av organisationens framtida IT-miljö
 • Projektleda införandet av nya mjukvaruprogram
 • Stödja användarna i utvecklingen av våra olika IT-system med en nära koppling och samarbete med våra olika mjukvaruleverantörer.

Tjänsten omfattar arbetsresor både nationellt och internationellt.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet
 • Har goda kunskaper i SQL, PHP, Javascript, C++, C# samt .NET
 • Viss kunskap och intresse för Windowsbaserade serverapplikationer och program

Vi ser det som meriterande om du har:

 • Erfarenhet av projektledning och/eller projektdeltagande
 • Goda kunskaper i det franska och/eller tyska språket
 • Viss kunskap och intresse av hårdvarunära tjänster för anställda inom dator- och mobilsupport.

Som person bör du vara en mycket driven och nyfiken person med ett stort intresse för problemlösning och en förmåga att se problem från olika vinklar. Vi ser att du är en handlingskraftig person som vill lära dig mer och utvecklas inom din yrkesroll. Du bör vara intresserad och engagerad och inte rädd för att ta tag i problem du stöter på.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 37,5 h/veckan
 • Placering: Kista, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se