ICT-tekniker sökes till globalt telekombolag!

ICT-tekniker sökes till globalt telekombolag!

Vill du få en inblick i morgondagens teknik och vara delaktig i arbetet med att ge teknisk support via en stor central datamiljö? Vill du kombinera administrativa och praktiska arbetsuppgifter? Då är tjänsten som ICT-tekniker något för dig. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter

Som ICT-tekniker kommer du ingå i ett team som hanterar supportärenden kopplade till organisationens hård- och mjukvaror. Du kommer ta emot olika ärenden för att sedan analysera och bedöma ifall ditt team kan lösa det själva eller vid mer komplexa ärenden koordinera ärendet till rätt support-team.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med hårdvarusupport för olika typer av hårdvara som inte längre fungerar
 • Övervaka hårdvara
 • Koordinera supportärenden till olika team
 • Hantera komplexa ärenden och göra djupgående felsökningarKvalifikationer
 • Har ett stort intresse för IT och teknik, vilket ska framgå tydligt i din ansökan och i din motivering. Den tekniska kompetens som krävs i tjänsten kommer du att få lära dig på plats vilket förutsätter att du har ett eget driv och kan ta in informationen som ges
 • Du behärskar engelska väl i tal och skrift
 • Har god datorvana
 • Du ser tjänsten som långsiktig och har inga problem med att arbeta 3-skift
 • Det läggs stor vikt på din sociala kompetens, då du kommer jobba i ett team som är samarbetsinriktat och har en hög teamanda samt humor.
 • Vi rekommenderar att du som söker har B-körkort och tillgång till egen bil då det är begränsad kollektivtrafik till och från kunden, både dagtid som nattetid.

Som person är du en lagspelare då du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra ICT Tekniker och i teamet. I tjänsten kommer du att dokumentera samtliga ärenden och därför ställer vi höga krav på att du är noggrann. Du är driven och tycker om att ta egna initiativ. Att lösa problem tycker du är roligt då du får chansen att använda din analytiska och kreativa ådra. Du ser även denna tjänst som långsiktig.

Övrig information

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid, treskift; dag, kväll och natt under vardag samt helgtid

PLACERING: Rosersberg, norr om Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Utland
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se