Erfaren elkonstruktör till AFRY

Erfaren elkonstruktör till AFRY

Brinner du för elkonstruktion och har en utbildning inom elektro/elkraft? Då är det dig vill behöver till AFRY som är europeiska ledare inom teknik, design och rådgivning. Om du vill jobba på ett företag som värderar hållbarhet, vänta inte med din ansökan!
Arbetsuppgifter

Som elkonstruktör kommer du att vara med i projekt och bistå med hjälp där det behövs, några exempel på arbetsuppgifter man kan ha är följande:

  • CAD bla. dimensionering av kablage, komponenter, kanalisation, drifttagning och beräkningar
  • Tar fram underlag och dokumentation till elektriker
  • Vara med vid driftsättning
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en ingenjörsutbildning inom elektro, el, automation eller elkraft, alternativt är f.d. elektriker med en kvalificerad yrkesutbildning inom motsvarande områden
  • Har minst 1 års erfarenhet av liknande arbete inom tillverkning/processindustrin
  • Har erfarenhet av CAD
  • Har ett genuint intresse för energibranschen och vill jobba med det minst några år
  • Kan uttrycka sig obehindrat i svenska i tal och skrift
  • B körkort

Meriterande

  • Erfarenhet av Autocad/Elmaster

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ, ödmjuk, social. Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se