Hoppa till innehåll

CNC Operatör till Göteborgs framsida: Öckerö

Berg Propulsion Production AB söker en teknikintresserad CNC Operatör till deras familjära produktionsteam i Göteborgs skärgård, Öckerö! Vill du vara en del av en global tillverkande miljö som präglas av sammanhållning och gemenskap tycker vi att du ska se hit, och ta ett samtal med oss. Vi arbetar med löpande urval så se till att söka redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Berg Propulsion tillverkar propellrar till fartyg, färjor och större båtar och all produktion sker på Öckerö. I rollen som CNC operatör får du vara med från början till slut i hela produktionskedjan. Du får vara delaktig från programmering till färdig produkt, dessutom har du möjlighet att komma med förbättringsförslag och frågor. Vi tror att du har ett genuint intresse för teknik, kanske framförallt det marina? Det viktigaste är att du är en person som ser detaljer och förstår betydelsen i att vara ytterst noggrann i ditt arbete ihop med att vilja se resultat och jobba hårt.

Berg Propulsion bryr sig som sina anställda och även fast de är aktiva på den globala marknaden och att all försäljning sker utanför Sverige har de behållit sin familjära gemenskap, något som verkligen kännetecknar människorna på Öckerö. Trivs du därför i en likasinnad miljö där du dessutom får uppleva jul- och sommarfester, spontana AWs och andra roliga aktiviteter eller varför inte ett spontant dopp i havet? Då tycker vi helt klart att du ska söka dig hit!

Arbetstiderna är i dagsläget förlagda under dagtid, måndag till fredag där du har flex mellan KL 6-8 och KL 14.45-17. En kort rast vid KL 9-9.15 samt lunch KL 12-12.30. Din totala arbetsdag uppgår till 8 timmar. Skift kan dock bli aktuellt, där du ena veckan är tidig och andra veckan sen, du får veta mer om det om det blir aktuellt.

BERG PROPULSION står inför spännande tider med en transformation inom den marina sektorn där elektrifiering och automation kommer att vara en nyckel för att uppfylla miljökraven. Med deras vision "att göra den globala sjöfarten säker och hållbar" i fokus vill de vara en del av denna resa, driva utvecklingen av morgondagens lösningar och bidra till en hållbar framtid för branschen.

Du erbjuds
 • Att arbeta i ett globalt och sammansvetsat bolag
 • På sikt mycket goda utvecklingsmöjligheter i form av andra roller
 • Flexibel arbetstid och fri parkering
Arbetsuppgifter
 • Programmering av maskinerna
 • Rigga, ställa samt byta verktyg i kortare serier och program
 • Arbetet sker i Mazatrol-styrsystem och Siemens
Kvalifikationer
 • Allra helst har tidigare erfarenhet som CNC operatör eller en relevant utbildning. Har du inte detta är du varmt välkommen med din ansökan ändå då vi tror på att dina personliga egenskaper är det viktigaste för denna tjänst
 • Har god systemvana - du kommer att arbeta i Mazatrol och Siemens programvara
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det används i arbetet
Det är meriterande om du har
 • Jobbat i styrsystemen Mazatrol och Siemens samt har erfarenhet av CNC
Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad
Din personliga lämplighet kommer att väga tyngst och vi söker efter dig som förstår innebörden av att arbeta kvalitativt, att du är ambitiös och vågar komma med förbättringsförslag samt är flexibel i situationer som kräver snabb omprioritering.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 jan. 2024 (39 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Upplands-Bro
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Kungälv
Industri & Anläggning
Företagslogga
Strömstad
Industri & Anläggning
Företagslogga