Backend-utvecklare till Husqvarna

Backend-utvecklare till Husqvarna

Husqvarnas avdelning Robotics växer och är därmed i behov av en Backend-utvecklare. Därför söker vi nu en utvecklare som vill arbeta med innovativa digitala tjänster som används av slutanvändare över hela världen. Vi söker dig som vill starta din karriär på en högteknologisk avdelning fylld med innovation och glädje där dina idéer kan bli verklighet. Vill du vara med på en häftig resa? Då ska du söka tjänsten redan idag!
Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med utveckling av företagets digitala tjänster som används av slutanvändare världen över. Du kommer att ingå i ett squad team som arbetar mot ett specifikt produktområde. Arbetet sker enligt agila principer där teamet själva organiserar och planerar arbetet inom sitt produktområde. Ditt fokus kommer ligga på mjukvaruutveckling inom Java eller C#.Net, där ditt team är ansvarig för produktområdes hela livscykel. Vilket produktområde och squad team som du kommer tillhöra bestäms av din tekniska kompetens och ambition. Aktuella projekt och produktområde kommer diskuteras längre fram i rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en färdig högskoleingenjörsexamen med en relevant inriktning för tjänsten alternativt tar examen i närtid
  • Har goda kunskaper i mjukvaruutveckling, gärna i Java eller C#.Net
  • Har ett stort tekniskt intresse och en stark vilja att utvecklas i rollen
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Vi söker dig som är
  • Självgående
  • Problemlösande
  • Samarbetsinriktad
Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning tillämpas
  • Placering: Huskvarna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se