Hoppa till innehåll

Är du studerande & söker ett extrajobb som administratör inom logistik?

Har du tidigare erfarenheter inom administration & kundservice? Vi söker nu en driven student som vill jobba vid sidan av sina studier. Ta chansen att bli del av ett växande internationellt bolag & skicka din ansökan redan idag- vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

Academic Work söker nu en student till Landauers kundserviceavdelning som behöver stärkas upp med en flexibel och noggrann person som trivs i roll där kundsamarbete är fokus. Rollen består av att registrera försäljningsorder i affärssystem, hantera orderprocesser med logistikavdelning och kommunicera med kunder & distributörer. Kontoret är placerat i Billdal och med kollektivtrafik från centrala Göteborg är det smidigt att transportera sig dit. Arbetstiderna är förlagda mellan 8-16:30 under vardagar.

Tjänstens omfattning är 1-2 dagar i veckan, och under upplärningsperioden cirka 3 dagar för att få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen. Mellan terminerna, det vill säga jul & sommar ser vi att du kan jobba heltid. Du kommer att tillhöra ett internationellt kundserviceteam med åtta kollegor från bland annat Storbritannien, Tyskland, Frankrike & Brasilien. Du har också möjligheten att delta i en hel del efterarbetsaktiviteter som padel/fotbollsaktiviteter och företagsevenemang tillsammans.

Arbetsuppgifter
  • Vara behjälplig och ge bästa möjliga support i samtal & mail till kunder & distributörer
  • Hantera & registrera försäljningsorder i affärssystem
  • Hantera orderprocesser med logistikavdelning
Kvalifikationer
  • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50%, med minst 1 års studier kvar.
  • Talar och skriver svenska & engelska obehindrat då det krävs i det dagliga arbetet
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice eller motsvarande roll
  • Har goda kunskaper inom MS Officepaketet
Det är meriterande om du har kunskaper i internationella språk som tyska eller franska.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Strukturerad
  • Nätverkande
  • Flexibel
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 jan. 2024 (46 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb