Androidutvecklare till Husqvarna Group

Androidutvecklare till Husqvarna Group

Husqvarnas avdelning Robotics växer och är därmed i behov av apputvecklare till deras Automower Connect. Vi söker dig som vill starta din karriär på en högteknologisk avdelning där du får arbeta i en miljö med spännande tjänster som används av slutanvändare världen över. Här välkomnas du till en arbetsplats fylld med innovation och glädje där dina idéer kan bli verklighet. Vill du vara med på en häftig resa? Då ska du söka tjänsten redan idag!
Arbetsuppgifter

Du kommer vara del av en tribe som arbetar för att utveckla appen Automower Connect som hjälper Husqvarnas kunder att hantera sin robotgräsklippare. Du kommer sitta i en spännande och innovativ utvecklingsmiljö med mycket självständig kodning i syfte att underhålla och utveckla AMC för Android-enheter.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en färdig högskoleingenjörsexamen med en relevant inriktning för tjänsten alternativt tar examen i närtid
  • Har grundläggande kunskaper i mjukvaruutveckling, från exempelvis studierna och/eller praktik och extrajobb med ett stort intresse för apputveckling
  • Har ett stort tekniskt intresse och en stark vilja att utvecklas i rollen
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Vi söker dig som är
  • Självgående
  • Problemlösande
  • Samarbetsinriktad
Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning tillämpas
  • Placering: Huskvarna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se