Webhelp Malaga söker nya kundtjänstmedarbetare

Webhelp Malaga söker nya kundtjänstmedarbetare

Gillar du att hjälpa andra och drivs du av försäljning? Kan du hantera flera program på datorn, samtidigt som du har en kund på telefonen? Är du strukturerad, driven och tålmodig, även i pressade situationer? Webhelp Malaga expanderar och därför letar efter fler som du! Bli en del av våra team och ta del i et framgångsrikt och energiskt projekt där vi arbetar i en rolig och levande atmosfär!

Ditt jobb blir att ta emot inkommande samtal, med huvudfokus på att svara på kundens frågor snabbt och engagerat; du kommer att behöva anpassa dina svar beroende på kundens behov. Samtalen du ska hantera kommer att ha olika innehåll, det kan till exempel vara så att en kund vill ändra något, eller har frågor om prenumerationer, produkter och tjänster. Du kommer också att få jobba med försäljning till nya och existerande kunder.

Första tiden på Webhelp:
Du kommer att få bade klassrumsträning och praktisk träning. Under upplärningen fokuserar vi på att förbereda dig som nyanställd på bästa möjliga sätt, och ge dig kunskaper inom följande områden:
 • Försäljning
 • Kundsystem
 • Fakturahantering
 • Grundläggande teknologi
 • Retorik och samtalsstruktur

Är det dig vi letar efter?
För att du ska trivas och ha framgång på ditt nya jobb, är det viktigt att du är framåt och utåtriktad. Du är ärlig, ödmjuk, och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska också vara en motiverande och hjälpsam person, som ställer upp för andra och bidrar till en bra gruppdynamik.

Varje månad har vi säljtävlingar med attraktiva priser tex. TV,
Ipad, Smartphones mm. För dig som gillar merförsäljning ger vi dig goda möjligheter till bra provision. Vår kundbas är befintlig och det rör sig endast om inkommande samtal.

Vi letar specifikt efter personer som har erfarenhet av att använda olika dataprogram och prata med kunder på telefon, och om du ska jobba hos oss bör du ha lätt för att lära dig nya program och system. Ett krav är att du talar svenska eller norska på modersmålsnivå och flytande engelska.

Vi erbjuder:
 • Betald upplärning
 • Spanskt kontrakt från första dagen
 • Värdefull träning och erfarenhet
 • Jobb med internationellt kända varumärken
 • Sociala events
 • Internationell atmosfär med skandinaviska värderingar
 • Betald semester enligt spansk lag (4 veckor + 4 dagar/år)
Arbetstider:
Jobbet är baserat på skift, och våra nyanställda kommer att ha varierande arbetstider.

Detta innebär bland annat att du behöver arbeta max 2 helger per månad.
Ditt arbete fördelas på max 9 timmar per dag, 5 av veckans 7 dagar. Måndag – fredag är arbetstiden mellan 09:00 och 20:00 och jobbar du lördag eller söndag är arbetstiden melan 10:00 och 19:00.

Vi erbjuder även deltids tjänster, men vänligen notera att under upplärningen så behöver vi våra anställda på heltid.
Var vänlig och skicka endast CV på engelska.
Plats: Benalmadena, Malaga – Spanienc
Mer info
Email Mejla Webhelp Malaga
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://webhelpnordicspain.teamtailor.com/
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (16 dagar kvar)