Svensk eller norsk Kundtjänst / supportpersonal sökes utomlands !

Svensk eller norsk Kundtjänst / supportpersonal sökes utomlands !

Gillar du att hjälpa andra och drivs du av försäljning? Kan du hantera flera program på datorn, samtidigt som du har en kund på telefonen? Är du strukturerad, driven och tålmodig, även i pressade situationer och vill jobba utomlands ?

Webhelp letar efter fler som du för Viasat prosjektet! Bli en del av våra team och ta del i et framgångsrikt och energiskt projekt där vi arbetar i en rolig och levande atmosfär i Torrevieja Alicante – Spanien

Ditt jobb blir att ta emot inkommande samtal, med huvudfokus på att svara på kundens frågor snabbt och engagerat; du kommer att behöva anpassa dina svar beroende på kundens behov.
Samtalen du ska hantera kommer att ha olika innehåll, det kan till exempel vara så att en kund vill ändra något, eller har frågor om prenumerationer, produkter och tjänster. Du kommer också att få jobba med försäljning till nya och existerande kunder.

Första tiden på Webhelp:
Du kommer att få bade klassrumsträning och praktisk träning. Under upplärningen fokuserar vi på att förbereda dig som nyanställd på bästa möjliga sätt, och ge dig kunskaper inom följande områden:
 • Försäljning
 • Kundsystem
 • Fakturahantering
 • Grundläggande teknologi
 • Retorik och samtalsstruktur
Är det dig vi letar efter?
För att du ska trivas och ha framgång på ditt nya jobb, är det viktigt att du är framåt och utåtriktad. Du är ärlig, ödmjuk, och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska också vara en motiverande och hjälpsam person, som ställer upp för andra och bidrar till en bra gruppdynamik. Varje månad har vi säljtävlingar med attraktiva priser tex. TV, Ipad, Smartphones mm. För dig som gillar merförsäljning ger vi dig goda möjligheter till bra provision. Vår kundbas är befintlig och det rör sig endast om inkommande samtal.
Vi letar specifikt efter personer som har erfarenhet av att använda olika dataprogram och prata med kunder på telefon, och om du ska jobba hos oss bör du ha lätt för att lära dig nya program och system. Ett krav är att du talar svenska eller norska på modersmålsnivå och flytande engelska.

Vi erbjuder:

 • Betald upplärning
 • Spanskt kontrakt från första dagen
 • Värdefull träning och erfarenhet
 • Jobb med internationellt kända varumärken
 • Sociala events
 • Internationell atmosfär med skandinaviska värderingar
 • Betald semester enligt spansk lag (4 veckor + 4 dagar/år)
Arbetstider:
Jobbet är baserat på skift, och våra nyanställda kommer att ha varierande arbetstider. Detta innebär bland annat att du behöver arbeta max 2 helger per månad. Ditt arbete fördelas på max
9 timmar per dag, 5 av veckans 7 dagar. Måndag – fredag är arbetstiden mellan 09:00 och 20:00 och jobbar du lördag eller söndag är arbetstiden melan 10:00 och 19:00.

Var vänlig och skicka endast CV på engelska.

Plats: Torrevieja Alicante – Spanien


Webhelp kan hjälpa våra nyanställda att få nödvändiga dokument för att jobba i Spanien (N.I.E.- nummer and socialförsäkringsnummer). Vi är också behjälpliga med att skaffa ett bankkonto och en familjeläkare, samt med att ge information om hur du kan hitta någonstans att bo.

Sökord: Abroad , utomlands , Spanien , Torrevieja Alicante
Mer info
Email Mejla Webhelp Malaga slu
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://runway.webhelp.com/
Sista ansökningsdag 1 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Webhelp Nordic Group/Webhelp Alicante department
Webhelp was established in year 2000, and through evolution and acquisition, today Webhelp is a 50,000 people-strong global leader in business process outsourcing (BPO) and operating from more than 35 countries divided into more than 140 customer service hubs worldwide. We engineer customer experiences on behalf of some of the world's most progressive brands, where our focus is on performance improvements and delivering a real and lasting transformation in our clients' operating models to generate financial advantage. In Alicante you will get more than 150 employees, and together with our department in Malaga, we are more than 500 colleagues, serving clients in more than 10 different languages.