Säljare begagnat

Säljare begagnat

Nu söker vi dig med driv, där du trivs med högt tempo och där du är duktig på avslut. För oss är det viktigt att var och en är resultatinriktade, men det är också viktigt att veta att vi är ett team och att det är teamet tillsammans som skapar resultat. Vill du vara med på vår resa mot en allt mer elektrifierad bransch?

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som begagnat-säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du kommer att arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljningsprocessen framåt mot effektiva avslut. Tjänsten innebär försäljning samt inbyte av begagnade bilar där du strukturerat offererar, värderar, skapar order, levererar bilar och följer upp affärer.

Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir exceptionellt bemötta under sin affär med oss samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås.

Tillsammans i säljteamet hjälps ni åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

Kvalifikationer

Du har godkänd gymnasial utbildning samt minst två års dokumenterad arbetserfarenhet från arbete med bilförsäljning. Genom detta har du en god insikt i försäljningsprocessens alla steg, har en god ekonomisk förståelse och hanterar därför arbetet självständigt och med kvalitét, både ut mot kund samt i dina administrativa uppgifter.

Du har en god priskännedom kring marknadens bilar samt kunskap kring hantering av inbytesbilar.

Du bör ha goda dator- och systemkunskaper med goda kunskaper i Office-paketet samt kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet och kunskaper i säljstödssystemet SAMS är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som vår nya säljare ser vi att du har en stor portion ödmjukhet, ett starkt driv och engagemang samt en strukturerad ådra för att kunna leverera det administrativa arbetet med 100% kvalitét. Du är en god lyssnare, har högt kundfokus och trivs med att kommunicera och bygga relationer både med kunder som med dina kollegor.

Eftersom att arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan prioritera arbetet samt ha förmåga att hantera perioder där du är igång med flera processer samtidigt. Du är en lagspelare och har en positiv inställning som lätt smittar av sig. Då branschen ständigt utvecklas och nya modeller och teknik kommer är det viktigt att du är nyfiken att lära nytt men också öppen för förändring.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 13 maj.

Rekryterande chef, Chamoun Kourie

Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (7 dagar kvar)