Tekniker Personbilar

Tekniker Personbilar

Motorbranschen står inför en spännande framtid då vi är i full gång att ställa om oss inför en bransch där elektrifiering och digitalisering står högt på agendan. För att trivas i din roll bör du vara driven och engagerad och ha en vilja att utveckla dig själv i din roll som tekniker tillsammans med oss som bolag. Hos oss blir du delaktig i ett team på 17 tekniker där vi alla bidrar med god stämning till teamet.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som tekniker kommer du utföra service, underhåll, felsökning och reparationer. Du arbetar mycket självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda ekonomiska och kvalitets mål och nå en 5 stjärnig kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam teamanda och en väl fungerande arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi ser att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning alt. eftergymnasial utbildning inom fordon samt minst två års arbetserfarenhet av arbete som mekaniker. Har du även arbetat på en auktoriserad verkstad med något av vår koncerns bilmärken och därav även arbetat i Automaster eller Odis ser vi det som starkt meriterande. Det viktigaste för oss är dock att du har ett engagemang och ett driv i din roll.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska samt engelska. Du bör ha god system- och datorvana samt B-körkort.

Personliga egenskaper

Du har ett tekniskt intresse för bilar och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Glad, engagerad och nyfiken är egenskaper som beskriver dig som kollega och medarbetare. Du bör vara noggrann samt vara förändringsbenägen för att kunna anpassa dig efter nya instruktioner, information samt förändringar i verksamheten som kan komma. Du är van vid att hantera perioder med ett högt arbetstempo för att säkerställa hög arbetskvalité samt har ett driv för att uppnå uppsatta mål både för dig, teamet samt hela anläggningen.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 25 april.

Rekryterande chef, Milad Toutoungi

Facklig representant IF Metall, Carl-Magnus Lindström

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vwstockholm.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (7 dagar kvar)