Säljare / Exportsäljare till Värmebaronen AB, Kristianstad

Säljare / Exportsäljare till Värmebaronen AB, Kristianstad

Exportsäljare / Country Sales Manager

Kristianstad


Värmebaronen startade sin verksamhet 1975 i Kristianstad och är nu en av Sveriges ledande tillverkare av värmeanläggningar. Produkterna tillverkas i Sverige på Värmebaronens fabrik i Kristianstad och är kända för hög kvalitet och lång livslängd. Idag levererar Värmebaronen sina produkter till stora delar av världen.

En ökad takt av övergång från fossila värmekällor till mer CO2 neutrala lösningar skapar tillväxtmöjligheter på många av de Europeiska marknaderna som Holland, Tyskland, England och Frankrike. Vår målsättning är att vara delaktiga i denna förändring och i detta tidiga skede, öka vår exportandel.

"Att jobba i energibranschen är spännande, det händer alltid saker. Politiska beslut kan få företaget att nå höga höjder samtidigt som de kan pressa oss till att vara snabbfotade. Just nu är uppvärmning väldigt hett!

Mitt ledarskap är integrerande. Jag vill att folk ska vara delaktiga och engagerade. Att utnyttja människors kompetens inför ett beslut ger ett bättre beslutsunderlag. Varje medarbetare behöver veta "varför" och "vart". Jag är övertygad om att man presterar bättre då. "

Läs mer om vad Christopher, Niklas och Jens har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/varmebaronen

Arbetsbeskrivning

Som Country Sales Manager blir ditt primära uppdrag att identifiera och utvärdera nya framtida samarbetspartner (främst Europa) och genom dessa skapa tillväxt på vår exportförsäljning. Utifrån marknadsanalyser och strategier kommer du att lokalisera och utveckla relationer med distributörer som kan marknadsföra och bearbeta marknaden samt ansvara för eftermarknaden inom angiva marknadsområden. I rollen ingår även att utveckla befintliga distributörer och skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt genom dessa. Du kommer att ingå i ett team bestående av 6 kollegor och utgå från huvudkontoret i Kristianstad.

Tjänsten innebär resande med ca 50-70 övernattningar per år.

Profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från exportförsäljning och är van att bearbeta/utveckla nya internationella marknader/kunder. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du pratar ytterligare något språk gärna Tyska. Teknisk bakgrund/förståelse är också meriterande.

Vi erbjuder
  • En unik möjlighet att vara med att utveckla företagets tillväxtresa på internationella marknader som står inför stora förändringar i övergången från Fossila bränslen till miljövänliga långsiktiga alternativ
  • En familjär, öppen och integrerande företagskultur
  • Ett kommunikativt och involverande ledarskap som ger dig stor frihet i din roll
  • Du erbjuds en gedigen introduktion och du genomgår utbildning enligt vår interna process, (2-3 månader) som omfattar allt från våra försäljningsprocesser till djuplodande produktutbildning
Ytterligare information För mer information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolen, Peter Nilsson 0708-30 65 43 som vi samarbetar med i denna rekrytering. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesälj, utesäljare, export, exportförsäljning, intenationell försäljning, internationell säljare
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!