Enhetschef energi och vatten till VMAB

Enhetschef energi och vatten till VMAB

Vi som jobbar på VMAB har ett stort engagemang och ett genuint intresse för återvinning och miljöarbete. Tillsammans skapar vi långsiktigt hållbara relationer och miljöarbeten i Blekinge.

Rollen som Enhetschef för energi och vatten är en ny tjänst, vilket gör att du får vara med och bygga upp den nya organisationen tillsammans med dina kollegor.

Arbetsuppgifter

Som Enhetschef för energi och vatten är din huvudsakliga uppgift att säkerställa daglig drift och underhåll inom lakvattenrening, biogasproduktion och deponigasutvinning. Underhåll av mark, byggnader och infrastruktur ingår också i uppdraget. Fokus är att lyfta organisationen och verksamheten utifrån säkerhet, hälsa, miljö och ekonomi. Du leder arbetet mot uppsatta mål genom ett lyhört, engagerat och tydligt ledarskap. Med en gemensam strävan mot ständiga förbättringar skapar du motivation och delaktighet hos personalen. Du ansvarar också för att bolagets förpliktelser enligt avtal med kunder, leverantörer och samarbetspartners uppfylls.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
  • Personal- och budgetansvar
  • Säkerställa anläggningarna och de tekniska processerna utifrån gällande tillstånd och lagstiftning.
  • Ansvara för att nödvändiga resurser bedrivs i egen eller annans regi.
  • Uppdatera och förvalta relevant dokumentation över anläggningen.
  • Inom ansvarsområdet där så krävs, agera som kontaktperson gentemot leverantörer, myndigheter och samarbetspartners.
  • Följa bolagets rutiner enligt ledningssystemet.
Din profil

Vi söker dig som är en engagerande och tydlig ledare med flera års arbetslivserfarenhet inom teknisk verksamhet riktad mot process, kemi eller anläggning.

För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du kan följa och tillämpa föreskrifter och lagkrav för aktuell verksamhet. Du har dessutom en förmåga att analysera konsekvenser utifrån säkerhet, hälsa, miljö och ekonomi. Då arbetet kräver mycket planering och uppföljning behöver du vara organiserad och strukturerad.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet.

Ansökan

VMAB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast den 28/2 2021.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg, 076 946 83 30

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se