Winback-säljare till Tre Cypern – Sök med en kompis!

Winback-säljare till Tre Cypern – Sök med en kompis!

Jobba på soliga Cypern, kanske tillsammans med en kompis? Just nu söker vi fyra personer till vår winback-avdelning. En chans för dig som vill testa på att jobba utomlands, brinner för försäljning och är expert på att ge service i världsklass.

En dag som säljare
Vill du hinna med ett träningspass, ett dopp i poolen eller en promenad längs havet innan arbetspasset? Inga problem, vi börjar aldrig jobba före 09:45. Glöm tidiga morgnar och att pendla i en evighet till jobbet, här tar du dig till kontoret på en kvarts promenad i solen. Väl där möts du av 10 taggade kollegor, redo att starta dagen och slå nya rekord tillsammans. Här är ingen utmaning för svår och inga mål för höga!

Som winback-säljare arbetar du med att bygga lojalitet och skapa fler nöjda kunder bland dem som ringer in och vill avsluta sina abonnemang. Vårt uppdrag är att genom grym service, retorik och konkurrenskraftiga erbjudanden få fler kunder att stanna kvar på Tre.

Du kan se fram emot
  • Över 300 soldagar om året och en sommar fylld av äventyr, fina stränder och gott sällskap
  • En heltidstjänst med bekväma arbetstider där du som säljare får fast lön samt provision och är därför själv är med och påverkar din lön
  • En spännande miljö där roliga aktiviteter och tävlingar är en del av vår vardag
  • Vi ger dig alla verktyg du behöver genom utbildningsprogram samt daglig stöttning och coaching
  • En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work 2022
Din nya chef
Mitt namn är Cecilia och jag arbetar som Gruppchef för ett av Loyalty Sales energirika Cypernteam. Tillsammans med våra kollegor på Stockholmskontoret är vi över 100 medarbetare och utgör en av de viktigaste säljkanalerna på Tre. Vi arbetar endast mot befintliga kunder med huvuduppdraget att lojalisera och säkra en bra kundupplevelse så att våra kunder fortsätter att välja Tre som operatör.

Vi har en känsla av att du har en vinnarmentalitet som kan flytta berg och är bekväm med att argumentera för din sak. Du är målveten, en riktig lagspelare och strävar alltid efter att vara bäst. Liksom oss på Tre så delar du vår syn på att schysst försäljning är en fin balans mellan service och uppmuntran till att slå till.

Och för att sticka ut lite extra har du förmodligen jobbat med försäljning tidigare och är bekväm med att prata med kunder, ge god service och att tala för din sak.

Känner du igen dig? Kul! Eller så har vi helt fel, du kanske inte känner igen dig, men rollen är intressant och ett område du behärskar? Då vill vi lära känna dig ändå!

Innan du klickar på ansök, några sista medskick: I den här rekryteringen gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

Vi letar efter dig som vill förlänga sommaren tillsammans med oss och självklart ordnar vi även med flyg och hjälper till med boende. Ni kanske är fler i ett kompisgäng som vill söka? Gör detta till ett äventyr tillsammans!

Vi kommer att arbeta löpande med denna rekrytering, skicka därför in din ansökan så snart du kan. För mer information om tjänsten, hör gärna av dig till mig på mailadressen Cecilia.Lindmark@tre.se

Vi ses,

hälsningar från gänget på Cypern!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?