Glada Telesäljare till soliga Cypern

Glada Telesäljare till soliga Cypern

Jobba på soliga Cypern, kanske tillsammans med en kompis? Just nu söker vi nya kollegor till vår försäljningsavdelning. Vore det inte roligt att få påbörja ett nytt jobb och äventyr, i ett nytt land tillsammans med en kompis?

En dag som säljare
Klockan närmar sig 09:30 och försäljningsavdelningen på vårt Cypernkontor börjar fyllas upp av de ca 10 medarbetarna vi är. Samtliga är resultatfokuserade och har därför sett till att ge sig själv de bästa förutsättningarna för att återigen lyckas på jobbet. Vissa har hunnit med ett träningspass, andra tog en frukost i hamnen och några vilade ut sig ordentligt. Närheten till allt ger dig valmöjligheter att prova dig fram och vad som passar just dig.
Efter fyra timmars arbete går hela teamet på en längre siesta. Väl tillbaka på kontoret senare under eftermiddagen ska förmiddagens resultat följas upp innan vi återgår till att kontakta våra befintliga kunder. Det alla har gemensamt är arbetsuppgiften, att vi tillsammans arbetar för att skapa den bästa mobila lösningen på kundens villkor.

Du kan se fram emot
  • Solen såklart, att slippa kyla är en av de stora anledningarna
  • En heltidstjänst med bekväma arbetstider där du som säljare får fast lön samt provision och är därför själv är med och påverkar din lön
  • En spännande miljö där roliga aktiviteter och tävlingar är en del av vår vardag
  • Vi ger dig alla verktyg du behöver genom utbildningsprogram samt daglig stöttning och närvaro av coacher
  • En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work 2021
Din nya chef
Mitt namn är Panos och jag arbetar som Gruppchef för Loyalty Sales energirika Cypernteam. Även om avståndet är stort mellan Cypern- och Stockholmskontoret jobbar både vårt Cypernteam och våra Stockholmsteam enhetligt mot våra befintliga kunder. När man arbetar som säljare på Loyalty Sales tillhör du en av de viktigaste säljkanalerna på Tre. Du arbetar för att lojalisera och säkra en bra kundupplevelse så att Tre därmed blir kundens långsiktiga lösning. Vi jobbar i ett högt tempo där vårt viktigaste uppdrag är att ge alla kunder full uppmärksamhet och hög service.

Vi har en känsla av att du vill ge det där lilla extra för att nå dina mål och ambitioner. Du gillar att prata och knyter snabbt kontakt med andra. Och liksom oss på Tre så delar du vår syn på att schysst försäljning är en fin balans mellan service och uppmuntran till att slå till. Och det här med att vinna, det här din grej. När du lirar bowling, biljard eller Monopol är förmodligen vinsten en minst lika viktig del som att delta.

Och för att sticka ut lite extra har du förmodligen testat på telefonförsäljning tidigare och har några knep för att snabbare komma på banan med det här uppdraget hos oss

Känner du igen dig? Kul! Eller så har vi helt fel, du kanske inte känner igen dig, men rollen är intressant och ett område du behärskar? Då vill vi lära känna dig ändå!

Innan du klickar på ansök, några sista medskick: I den här rekryteringen gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

Vi letar efter dig som vill förlänga sommaren tillsammans med oss och självklart ordnar vi även med flyg och hjälper till med boende. Ni kanske är fler i ett kompisgäng som vill söka? Gör detta till ett äventyr tillsammans!

Vi kommer att arbeta löpande med denna rekrytering, skicka därför in din ansökan så snart du kan. För mer information om tjänsten, hör gärna av dig till mig på mailadressen Panos.Ziambaras@tre.se. För att få mer inblick i hur vår vardag på Tre ser ut, gå gärna in på Instagram - Livet på 3

Vi ses,

hälsningar från gänget på Cypern!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?