Kundservicemedarbetare till Kreta

Kundservicemedarbetare till Kreta

Är du en service-minded och noggrann person med intresse av att hjälpa människor och underlätta deras vardag? Vill du även jobba med ett av Sveriges mest välkända varumärken? Telia söker nu kundservicemedarbetare till deras kundtjänstteam på vackra Kreta!

Telias kundtjänstteam växer och söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med företaget och vårt kontor i Chania, Kreta. Söker du ett långsiktigt äventyr är denna tjänst en möjlighet för dig! Tjänsten har starter löpande. Vill du följa med till vackra Kreta? En ö med härliga stränder och behagligt klimat året om - Ta chansen att jobba utomlands!

Om tjänsten:

Hos oss arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kundernas ärenden av såväl enkel som komplicerad karaktär. Du kommer att ingå i ett glatt och driftigt team som tycker om att ge service och möta kundens behov.

På Telia är det ett stort fokus på merförsäljning med dagliga säljmål för att kunna möta kundens önskemål och behov på bästa sätt - vi arrangerar bl.a. teamtävlingar men även individuella tävlingar.

Vad Telia kan erbjuda dig:
  • Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta
  • Utbildning i 3 veckor, så att du blir expert på ditt område!
  • 14 månaders lön per år (Du läste rätt! 2 extra månadslöner).
  • Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter
  • Många interna utvecklingsmöjligheter
  • Nordiskt management
  • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!
Vi söker dig som:

För att trivas i rollen ser vi att du är service-minded, professionell och noggrann. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och motiveras av, samt är positivt inställd till att söka efter lösningar.

Kvalifikationer:
  • Flytande svenska i både tal och skrift
  • Minst 18 år
För att trivas på Telia och Teleperformance:

Du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet. Du motiveras av och värderar personlig utveckling, och drivs att ha möjlighet till avancemang, både i Sverige och internationellt. Detta är en perfekt tjänst för dig som är trygg i dig själv och inte räds utmaningen att flytta utomlands och arbeta.

Om du gillar att ge service, motiveras av försäljning och teknik i framkant kommer du att trivas hos Telia och Teleperformance.

I rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på samtliga kandidater.

Alla information kring Covid-19 och hur situationen på Kreta ser ut kommer informeras under eventuell telefonintervju.

Välkommen till Telia, ditt nya hem med oändliga utvecklingsmöjligheter oavsett vem du är, hur du är, eller vad du vill bli.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 12 sept 2022 (25 dagar kvar)