Teleperformance söker kundservicemedarbetare till underbara Kreta!

Teleperformance söker kundservicemedarbetare till underbara Kreta!

Teleperformance söker medarbetare till härliga Kreta!
Teleperformance Nordic
Teleperformance söker just nu nya kundservicemedarbetare till två kunder på Kreta!
Vill du följa med oss till vackra Kreta? En ö med härliga stränder och behagligt klimat året om.
Teleperformance växer och vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med vår sita i Chania. Söker du ett långsiktigt äventyr är arbetet på Teleperformance en möjlighet för dig! Vi har flera planerade starter under våren.
Vad vi kan erbjuda dig:
  • Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta
  • 14 månaders lön per år (Du läste rätt! 2 extra månadslöner).
  • Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter
  • Många interna utvecklingsmöjligheter
  • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!
Hos oss finns många karriärsvägar att gå,vi erbjuder exempelvis vårt Nordic Trainee program – JUMP!
För att få mer kunskap om våra olika roller samt utveckla dina egenskaper. Kursen förbereder dig för nästa steg i din karriär samt inför din ansökan när nya roller blir tillgängliga att söka.

Om tjänsten:
Hos oss arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kundernas ärenden av såväl enkel som komplicerad karaktär. Du kommer att ingå i ett glatt och driftigt team som tycker om att ge service och möta kundens behov.
Teleperformance arbetar med många kända varumärken och ger våra anställda en fantastisk möjlighet att utvecklas inom både kundvård, försäljning och ledarskap.

Vi söker dig som:
Har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceminded, professionell och noggrann. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och motiveras av samt är positivt inställd till att söka efter lösningar.

För att trivas på Teleperformance:
Du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet.
Teleperformance är ett snabbt växande företag där individer som skapar resultat har goda möjligheter till avancemang både i Sverige och internationellt, du motiveras och värderar därför personlig utveckling.

Om Teleperformance:
I dagsläget består vårt kontor på Kreta av ca 130 medarbetare i olika åldrar. Vi arbetar i moderna och fräscha kontorslokaler mitt i Chania på Kreta. Du blir en del av ett roligt team på en dynamisk avdelning besående av personer från Sverige, Finland och Grekland. Vi har en start gemenskap och tillsammans njuter vi av staden som bjuder på oändliga möjligheter och äventyr. Chania är öns näst största stad och här finns den perfekta kombinationen av stad, sol och bad. På Teleperformance tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför slumpmässiga drogtester vid nyanställning av personal. Välkommen med din ansökan! För frågor, kontakta rekryteringsansvarig.
För mer info besök www.teleperformance.com eller http://teleperformancecareer.com/SE/

Om kunderna:

Com Hem levererar tv, telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag. Vi är en del av Sveriges ledande operatörer med över 2 miljoner anslutna hushåll till vårt nät, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda våra digitala tjänster till 40% av alla svenska hushåll. Våra värderingar
Personlig, Pålitlig och På, ligger till grund för allt vi gör och tillsammans arbetar vi för Sveriges nöjdaste kunder.

Boxers kundservice finns till för att lösa eventuella problem, svara på frågor och ta upp beställningar från befintliga kunder. Vi tar emot hundratusentals samtal varje år och de allra flesta besvaras inom en minut. Vi strävar efter att erbjuda en bättre kundupplevelse än våra konkurrenter och arbetar hårt med att förbättra vår service och våra rutiner gentemot kunderna – vår viktigaste tillgång
På Teleperformance tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christoffer Bergström
Telefon 0722-391154
Email Mejla Christoffer Bergström
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.teleperformancecareer.com/
Sista ansökningsdag 21 apr (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcing CRM och kundservice. Vi erbjuder överlägsna resultat i att hantera företags kundservice och teknisk support. Teleperformance grundades i Paris, Frankrike 1978 och är ett globalt företag med en närvaro i ca 80 länder med mer än 300,000 anställda som supporterar miljarder med människor på över 265 språk och dialekter.

Teleperformance Nordic AB har kontor i Danmark, Finland, Norge, Sverige och i Chania på Kreta. I norden arbetar cirka
2,000 medarbetare. För mer info besök www.teleperformance.com , www.teleperformancecareer.com