Mjukvaruutvecklare till System 3R

Mjukvaruutvecklare till System 3R

Är du i början av din karriär och vill arbeta på en arbetsplats där personal och kvalitét värderas högt?

Har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik eller data systemvetenskap?

Då kan tjänsten som mjukvaruutvecklare hos vår kund System 3 R vara någonting för dig!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår leveranschef Gabriella Boumadi på gabriella.boumadi@onepartnergroup.se

System 3R International AB, grundat 1967 och är sedan 2001 en del av den schweiziska industrikoncernen Georg Fischer. System 3R utvecklar och tillverkar produktivitetshöjande utrustning för verkstadsindustrin, tex för formverktygstillverkning och precisionstillverkning av enstycksdetaljer - inom dessa områden är de världsledande. Konceptet omfattar allt från palett-/referenssystem & robotar till mjukvarusystem för produktionsplanering och automatisering. Produktutveckling och produktion sker främst i Sverige. Marknadsföring och försäljning sker via koncernens säljbolag i Europa, USA samt Asien. Exportandelen uppgår till 95 %. System 3R International AB omsätter ca 450 Mkr och har ca 180 anställda.

Dina arbetsuppgifter

För att öka framtidens behov kommer du som mjukvaruutvecklare arbeta inom industriautomation. System 3Rs mjukvaruplattform används för att styra deras egenutvecklade automation för kunder i industrins framkant. Initialt kommer du få god handledning av dina kollegor och på sikt är arbetet väldigt självständigt då alla arbetar i olika delar av projekten. Beroende på projekt och storlek arbetar man till viss del även tillsammans.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik eller data systemvetenskap.
  • Svenska och engelska i tal och skrift. (Koncernspråket är engelska).
  • Goda kunskaper i objektorienterad programmering, gärna i Windowsprogrammering.
Meriterande:
  • Kunskap inom MS SQL Server
  • Erfarenhet inom industriell automation
  • Kunskap om OPC-UA och annan teknik inom Industry 4.0
  • Kunskap inom TCP/IP socket- / Seriekommunikation
För att lyckas i rollen som mjukvaruutvecklare är du van att ta egna initiativ, du tycker om att samarbeta, men kan också arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har en god social kompetens och är analytisk samt har ett systematiskt tänkande. Vi värdesätter att du är ansvarsfull och driven som person.

Övrigt:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Vinsta/Vällingby

Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och System 3Rs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till OnePartnerGroup. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom OnePartnerGroup men du kommer anställas direkt hos System 3R.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se