Maskinoperatör för slipning till System 3R

Maskinoperatör för slipning till System 3R

Har du en gymnasieutbildning inom verkstad/teknik och erfarenhet av att läsa och förstå mekaniska ritningar?

Vill du arbeta på ett världsledande företag med högt teknikfokus?

Då kan tjänsten passa just dig! Nu finns chansen för dig att utvecklas ytterligare hos George Fishers dotterbolag System 3R. Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker just nu för System 3Rs räkning en maskinoperatör med fokus på slipning. I ditt arbete kommer du att ansvara för en slipmaskin, där du på egen hand sköter ditt arbete enligt instruktioner.

I arbetet ingår det i huvudsak att:
  • Utföra slipning i egen maskin
  • Slipa detaljer efter ritning
  • Hantera mätutrustning för kontroll av slipdetaljer
Datoranvändning ingår.

För att lyckas i rollen är du en person som gillar att hålla ordning och reda. Du tar eget ansvar för det jobb du utför och kontrollerar resultatet noga. Du bör även hålla ett högt fokus hela tiden och vilja lära dig och utvecklas. När det är lugnare tar du gärna egna initiativ och ser till så att lokalen är strukturerad. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och är beredd att hoppa in och hjälpa till där det behövs.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning verkstad/teknik
  • Har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt
  • Kan läsa och förstå mekaniska ritningar
  • Har tidigare använt mätklocka, mätdon eller liknande mätinstrument
Meriterande:
  • Har viss erfarenhet av plan-, rund- eller hålslipning, vilket ska framgå tydligt i ansökan
  • Har erfarenhet av att läsa och förstå slipningsritningar
Övrigt:

Placeringsort: Stockholm, Vällingby/Vinsta

Omfattning: Heltid, Upplärning sker dagtid mån-fre 07-16 därefter ständig kväll mån-tors 16.30-01.30

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader som konsult hos OnePartnerGroup AB med god chans till förlängning direkt hos kund.

Om kunden

System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin The One System Partner. Bolaget är verksamt inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 180 anställda i Sverige.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se