VVS-konstruktör

VVS-konstruktör

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Sweco. Det kan även bli aktuellt med en direktrekrytering men detta avgörs av kunden och i detta fall blir du anställd direkt av Sweco.

Rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om tjänsten eller Sweco ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@studentwork.com). Urvalet sker löpande och vi välkomnar din ansökan idag!Dina arbetsuppgifter


I din roll som VVS-konstruktör kommer du att designa, rita upp och konstruera VVS- system vid ny- och ombyggnationer av fastigheter. Du kommer att arbeta i CAD, främst MagiCAD, och vara med vid utformningen av miljösmarta och effektiva VVS-system. I rollen som VVS-konstruktör arbetar du både självständigt men även teambaserat med flera spännande projekt!

Övrig information:

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning på universitets- eller YH-nivå med inriktning mot VVS. Du bör ha minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och av arbete i MagiCAD. Som person är du noggrann och strukturerad. Du kan arbeta självständigt och har en god förmåga att driva dina egna projekt framåt, men då du även tillhör ett team ser vi gärna att du också har en god samarbetsförmåga. Du är hjälpsam och prestigelös och gör gärna det lilla extra både i dina uppdrag men för dina kollegor. Vidare är du en lättsam person som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen.

Vad erbjuder Sweco?

På Sweco får du som VVS-konstruktör ta del av flertalet spännande projekt som bidrar till hållbara städer. De är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och där finns utrymmen för nya idéer och inspiration för kreativa personer som ser möjligheterna och vill agera. På Sweco blir du en del av en växande verksamhet i Sverige och du ingår i ett globalt nätverk med över 16 000 medarbetare över hela världen. Vill du bli en del av Sweco och vara med på deras spännande resa? Sök då tjänsten redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. De levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. I Sverige erbjuder de ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Resultatet av det arbete Sweco gör blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten.