Miljökonsult

Miljökonsult

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Sweco. Tanken är att du vid sidan av dina studier arbetar extra, ca 8 timmar/vecka, för att sedan vid examen gå upp på heltid. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om Sweco eller tjänsten ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef.Dina arbetsuppgifter


Som miljökonsult tillhör du Sweco Environment som erbjuder ett brett tjänsteutbud med allt från lösningar för vattenförsörjning, avfallshantering, hantering av förorenade områden samt miljöutredningar m.m. Som miljökonsult kommer du till en början att avlasta befintlig grupp med diverse miljörelaterade arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter kan vara fältarbete där du sköter inventering, dokumentation, provtagning och lättare kontorsadministration. Allt eftersom kommer det finnas möjlighet att skräddarsy rollen mer där ytterligare arbetsuppgifter och mer ansvar kan tillkomma.

Övrig information:

Placeringsort: Nyköping

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: Deltid till att börja med för att sedan gå upp på heltid

Din profil

Vi söker dig som studerar på universitetsnivå och är inne på ditt sista år. Vi ser gärna att du läser exempelvis miljö och energi, miljövetenskap, kemi eller samhällsbyggnad alternativt annan likvärdig utbildning. Krav för denna tjänst, utöver utbildning, är att du pratar och skriver svenska flytande då arbetat innefattar dokumentation.

Som person tror vi att du som söker är noggrann, analytisk och ambitiös. Vidare är du prestigelös och hjälpsam, du ser vad som behöver göras och kan prioritera i ditt arbete. Vi ser gärna att du är utåtriktad, nyfiken och hungrig på att lära dig mer inom området.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco har år efter år blivit framröstad till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland nyutexaminerade och juniora ingenjörer. De erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom bland annat arkitektur, infrastruktur, energisystem samt vatten och miljö. Som miljökonsult kommer du att tillhöra verksamhetsområdet Environment som genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Du är placerad på deras kontor i Nyköping och tillhör en grupp om 10 personer.