Svenska Allen AB rekryterar en administratör till kontoret i Skarpnäck

Svenska Allen AB rekryterar en administratör till kontoret i Skarpnäck

Svenska Allen Coding AB är ett av Skandinaviens ledande företag inom industriell märkning och nu behöver de förstärkning av en administratör till sin verksamhet. Deras kunder finns främst inom livs- och läkemedelsindustrin och dom representerar bland annat Hitachi bläckstråleskrivare på den svenska marknaden.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för en snabb process så sök denna tjänst snarast. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten får du vara med och bygga upp rollen, vi söker därför dig som trivs i en miljö där allt inte är på plats och där du får vara med och sätta ramarna. De huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i denna tjänst är hantering av order och inköp. Du kommer att ha mail- och telefonkontakt med leverantörer och återförsäljare både vad gäller beställningar och support samt fakturahantering.
Mer specifikt kommer arbetsuppgifterna bland annat att innebära följande:
  • administrera inkommande uppdrag så att de når rätt person
  • offerter
  • ordermottagning och orderbekräftelse
  • kundfakturering
  • leverantörsbeställningar
  • hantera inkommande följesedlar
  • leveransbevakning
  • artikelregistrering, uppdatering av prislistor, inventering
  • allmänna kontorsgöromål.
Utbildning/ Erfarenhet

Vi ser att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har arbetat i Visma tidigare och är bekant med något CRM-system - gärna Cesar. Det är även en fördel om du har någon erfarenhet av Excel. Enklare kommunikationer på engelska förekommer, främst via mail. Som person är du en lösningsorienterad och självständig "doer" som gärna tar initiativ. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. För att trivas ser vi även att du är prestigelös och social eftersom du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.