Inköpsassistent på deltid

Inköpsassistent på deltid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior inköpare kommer du att arbeta ca 2 halvdagar i veckan och stötta inköpsavdelningen med diverse arbetsuppgifter. I rollen som junior inköpare kommer du bland annat arbeta med att:
  • Kontroll av förfrågningsunderlag
  • Skapa förfrågningar
  • Kontakta leverantörer
  • Utvärdera offerter
  • Lägga inköpsorder i MRP system, Visma
  • Leveransbevaka
  • Kvalitetsuppföljning av leveranser
  • Utvärderingar av olika leverantörer
  • Diverse administrativa uppgifter
Din profil

Vi söker dig som studerar en teknisk utbildning och/eller inköp eller ekonomi med ett tekniskt intresse och har minst ett år kvar på din utbildning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet där vi gärna ser att du som söker är en problemlösare med affärsintresse som gillar att driva arbetet själv. Vidare ser vi gärna att du är flexibel, serviceminded och noggrann. Har du systemvana av exempelvis Visma är det ett stort plus, men inget krav. Då vår kund arbetar med internationella kunder är det ett krav att du känner dig bekväm med att använda både svenska och engelska i tal och skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För vår kunds räkning söker vi nu en student som vill arbeta extra som junior inköpare med möjlighet till heltid under sommarar och lov. Vår kund är ett väletablerat tech-bolag, från början ett svenskt startup företag men som idag är världsledande inom sitt område. Uppdraget beräknas starta i mars och är ett 12 månaders konsultuppdrag.

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!