Teknikinformatör

Teknikinformatör

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teknikinformatör kommer du huvudsakligen skriva manualer till vår kund gällande radar. Du utgår från befintlig teknisk dokumentation med en nära kontakt med andra avdelningar så som konstruktörer, systemingenjörer etc. för att få all nödvändig information. Du dokumenterar både användning och underhåll av produkten, och sätter ihop underlag om produkten ur ett kundperspektiv. Manualerna skrivs både på svenska och engelska.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, därefter mycket goda chanser för överrekrytering till kunden.

Om företaget

Kunden förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig från militärt försvar till civil säkerhet. Vår kund har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter och utvecklar, anpassar och förbättrar ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.

Din profil

I rollen som Teknisk skribent behöver du, förutom att kunna förmedla och dokumentera teknisk information, ha en god förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa system avseende drift och underhåll.

Meriterande utbildningar:

MSc eller BSc inom El, Maskin, Mekatronik, Teknisk fysik eller Kognitionsvetenskap.

Svenska och engelska i tal och skrift.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett innovativt konsultbolag som arbetar med IT, främst mot fordonsbranschen. Bolaget erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper deras kunder att utveckla och sälja sina produkter. Man kommer här bli en del av ett vinnande team som ligger i framkant inom den moderna industrins behov. Kontoret är placerad centralt i Göteborg.