Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Om tjänsten

Beroende på kund och uppdrag kan det handla om både konsultkontrakt men även direktrekrytering. Detta är något som diskuteras under processens gång. Vid konsultkontrakt står Studentwork för anställningen och du hyrs sedan ut som konsult till vår kund. Vid direktrekrytering erbjuds du en direkt anställning hos kunden.Dina arbetsuppgifter


Arbetsuppgifterna kan komma att skifta beroende på vilken profil, inriktning och tidigare erfarenhet du har. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Löpande bokföring och fakturering
  • Redovisning och kontoavstämningar
  • Månadsavstämningar och bokslutsarbete
  • Moms- och deklarationshantering
  • Lönehantering
  • Administrativa uppgifter kopplat till ekonomi
Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller tidigare erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du har god förståelse för ekonomiska flöden och vill utvecklas vidare inom området. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av system likt Agresso, Pyramid, Visma etc. För merparten av våra uppdrag är flytande svenska i tal och skrift ett krav.

Som person tror vi att du har ett stort driv och är lättlärd så att du snabbt kommer in i din roll och arbetsuppgifterna. Du är en så kallad doer där du ser vad som behöver göras och snabbt kan skapa en bra struktur och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, effektiv och noggrann och du har en god förmåga att driva ditt arbete framåt med goda resultat.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Många av våra kunder efterfrågar både junior och mer erfaren personal med ekonomibakgrund. I proaktivt syfte kommer vi gärna i kontakt med dig som har en utbildning och/eller erfarenhet inom området. Vi matchar dig sedan mot relevant kund och uppdrag beroende på din profil och vart du vill nå karriärmässigt. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!