Nyexaminerad ekonom / Ekonomi

Nyexaminerad ekonom / Ekonomi

Din profil

Är du nyexaminerad ekonom som är redo att ta dig an nya utmaningar i arbetslivet och få användning av din examen? Vi på Studentwork kan ha flertal möjligheter för dig!

Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas inom det ekonomiska området, du är kommunikativ, strukturerad och gillar att arbeta i team såväl självgående. Vidare tycker du att service ska vara förstklassig och gillar att lösa problem du möter i vardagen. Du värdesätter en positiv arbetsplats med kollegor som lyfter varandra och har kul på arbetsplatsen.

Låter detta som du? Ansök redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Utland
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.