Svensktalande kundtjänstmedarbetare till internationellt företag!

Svensktalande kundtjänstmedarbetare till internationellt företag!

Brinner du för att ge den bästa servicen? Vill du göra karriär i ett stort internationellt företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund, en internationell outsourcingleverantör av customer experience management, söker vi nu svensktalande kundtjänstmedarbetare som hjälper de svenska kunderna med bankrelaterade frågor.

I tjänsten svarar du på inkommande samtal från svenska bankkunder. Förfrågningarna gäller vanligtvis spärrning av kort, frågor om transaktioner, återbetalningar av pengar och allmänna kreditkortsproblem. Utgående samtal i samband med kundnöjdhetsundersökningar kan förekomma.

De första två veckorna av anställningen kommer bestå av introduktion där du bland annat introduceras av företagets IT-system.

Du kommer att arbeta 37 timmar i veckan och arbetstiden är förlagd mellan 08.00 - 20.00 måndag till söndag. Lönen är 125kr i timmen. Du kommer inledningsvis vara anställd på ett tre månaders kontrakt genom StudentConsulting med möjlighet till fast anställning hos kunden därefter. Arbetsplatsen ligger i Köpenhamn nära allmänna kommunikationer.

Detta söker vi:
  • Du pratar och skriver flytande svenska.
  • Du har god kommunikationsförmåga.
  • Du är serviceinriktad och tillmötesgående.
  • Erfarenhet av kundservice är en fördel men inte ett krav.
Vi erbjuder:
  • Möjlighet till personlig och professionell utveckling i ett internationellt företag.
  • En arbetsplats som ligger centralt beläget i Köpenhamn.
  • Bra lunch- och fruktarrangemang.
Intresserad? Sök redan idag då intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se