Svensktalande kundservicemedarbetare sökes till e-handelsföretag

Svensktalande kundservicemedarbetare sökes till e-handelsföretag

Nu kan du som vill jobba deltid eller vid sidan av dina studier hitta det perfekta extrajobbet hos Valeur! Vi söker dig som är serviceminded och som vill arbeta med att ge högklassig kundservice.

Information om uppdraget:

Detta är en unik möjlighet för dig som pratar svenska och som vill arbeta med kundservice hos en stor global verksamhet. Som kundservicemedarbetare hjälper du kunder via telefon, chatt och e-post där du guidar dem i användning av produkter och ger rådgivning inom kundens behov. Valeur erbjuder professionell outsourcing av kundtjänst till danska och internationella e-handelsföretag och har stor efterfrågan på att kunna betjäna även svenska kunder. Nu söker Valeur fler svensktalande medarbetare som kommer kunna utföra jobbet hemifrån.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har svenska som modersmål eller kan finska på hög nivå
  • Har erfarenhet av mailsystem eller har god systemförståelse
  • Är flexibel i din inställning till arbetsuppgifter och arbetstider
Arbetsuppgifterna kommer vara att säkerställa en optimal kommunikation mellan Valeur och deras kunder, det innebär bland annat att kunna hjälpa kunderna med akuta problem. Valeur önskar också att man bidrar med förbättringsförslag samt hanterar och besvarar kundförfrågningar per telefon, e-post och chatt.

Erfarenhet från kundservice, e-handel, sälj eller IT-system är ett stort plus, annars får du utbildning inom detta hos Valeur. Vi söker framför allt dig som kan sätta dig in i kundens situation och tillhandahålla bra rådgivning och service utifrån kundens behov. Vidare är du positiv, engagerad i ditt arbete och har mycket driv.

Om arbetsgivaren:

Valeur arbetar inom telemarketingindustrin och har två olika fokusområden som är uppbyggda på samma grundsten baserat på principerna kring uppsökningsområdet. Telemarketing har många parametrar som kan påverka försäljningsprocessen och mötesbokningen, men vi vet exakt vad som krävs för att boka ett möte och skapa värde för kunden. På Valeur arbetar vi utifrån en policy att det inte handlar om att ringa så många som möjligt utan snarare att ringa rätt personer och därmed boka möten av god kvalitet.
Alla våra tjänster handlar om mänsklig och företagskontakt och våra mötesbokare har stor kunskap om alla branscher och sektorer.

Sökord: Kundeservice, Svensk, Århus

Sökord: Kundeservice, Svensk, Århus
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com