Svensktalande handläggare till Nets

Svensktalande handläggare till Nets

Vill du arbeta i en professionell omgivning och med administrativa uppgifter?

Information om uppdraget:

Nets letar just nu efter en ny handläggare som arbetar effektiv och professionellt för att erbjuda kunden den bästa service. I din nya position hantera du, ärenden från banker inom korttransaktionsområdet och utför noggranna analyser med utgångspunkt från nationella regler och villkor.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:
  • Handlägga ärende från banker, kortägare och företag med utgångspunkt i regler och lagar inom sektion, det inkludera analys av ärendet och tar beslut.
  • Hålla dialog med dem Nordiska bankerna
  • Noggranna dokumentation av ärendeprocessen
  • Löpande administrativa ärende.
Nets erbjuder:
  • Ett starkt varumärke som styrka ditt CV
  • Bra pension- och försäkring
  • Trevliga kollegor och en trivsam arbetsmiljö
Detta söker vi:

Vi tilbyder dig et tidsbegrænset vikariat i seks måneder med gode muligheder for forlængelse. Nets er en stor og spændende virksomhed, hvor du kan få bred og meningsfuld arbejdserfaring.

Vi holder samtaler løbende, så send allerede din ansøgning i dag!

Detta söker vi:
- Du talar och skriver flytande svenska och engelska
Grundläggande kunskaper i danska är en fördel eftersom du även kommer att hantera danska ärenden. Grundläggande kunskaper i norska är en merit, men inget krav.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
  • Du arbetar systematiskt för att hitta effektiva lösningar
  • Du har en god ekonomisk förståelse
Nets söker en handläggare som kan börja så snabbt som möjligt. Jobbet är en 6 månaders anställning genom StudentConsulting för en konkurrenskraftig lön, som kommer att utvärderas utifrån kvalifikationer och gemensamma beslut.

Din arbetstid kommer att fördelas måndag-torsdag klockan 8.00-17.00, fredag klockan 8.00-16.00. Under din starttid får du professionell utbildning i Nets olika system samt tolkning av reglerna inom korttransaktionsområdet. Nets är en av Nordeuropas ledande betalnings- och digitala säkerhetslösningar och har cirka 2800 anställda. Du kommer att sitta i "Card Dispute Issuing" -avdelningen på deras kontor i Köpenhamn och du kommer att hantera danska och svenska ärenden.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com