Svensktalande Account Managers till Gavefabrikken

Svensktalande Account Managers till Gavefabrikken

Är du bra på relationsskapande och är erfaren Account Manager eller mötesbokare? Då kan Gavefabrikken vara din nya arbetsplats!

Information om uppdraget:

För uppstart så snart som möjligt söker vi nu 2 Account Managers till Gavefabrikken i Valby. Du kommer dagligen vistas i gamla Carlsberg, där historiska lokaler blir en del av din vardag.

Gavefabrikken startades redan 2008 och levererar gåvor till företag i hela Norden. Blir du en del av teamet kommer du att dela vardagen med ca. 40 andra medarbetare med olika roller i företaget. Det finns en informell miljö på arbetsplatsen och det är viktigt att hitta nya kollegor som kommer att trivas med de andra medarbetarna.
På Gavefabrikken kommer du som Account Manager arbeta med alla delar av kundens upplevelse. Allt från uppsökande kontakt, kundmöten, försäljning och kundservice. Du måste därför kunna se dig själv i alla roller och vara motiverad att vara delaktig med kunden hela vägen.

Gavefabrikken har en spännande tid framför sig med massor av gåvor som ska säkra sin plats hos en anställd, vilket också innebär att de behöver stärka upp teamet som tar sig an den svenska marknaden. Den svenska marknaden är ett område med potential och på sikt kan det även komma inkommande försäljning till befintliga kunder, men inledningsvis kommer en stor del av jobbet innebära uppsökande försäljning. Detta kräver ett positivt förhållningssätt och mentalitet för att komma tillbaka igen efter eventuellt avslag, så om du har erfarenhet av detta från tidigare är det ett plus.

Detta söker vi:

Gavefabrikken söker 2 svenska kollegor som inte nödvändigtvis har tidigare erfarenhet som Account Manager, dock är det önskvärt att du har erfarenhet som mötesbokare. Det finns inget krav på utbildningsbakgrund.

Vi förväntar oss att du:
  • Talar och skriver svenska på hög nivå
  • Har erfarenhet av mötesbokning eller som Account Manager
  • Trivs med utgående samtal
  • Kan ersätta försäljningen med service under vissa perioder
Vi ser fram emot din ansökan!
Det kommer inte att finnas möjlighet till längre semester under tjänstens varaktighet, som förväntas pågå till januari 2022.

Sökord: Gavefabrikken, Account Manager, Svensktalanda

Sökord: Gavefabrikken, Account Manager, Svensktalanda
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com