People Development Trainer till CCC Nordic (del av Elgiganten) I Köpenhamn

People Development Trainer till CCC Nordic (del av Elgiganten) I Köpenhamn

Till Elgigantens Customer Care Center söker vi nu People Development Trainers till ett helt nytt team. Tjänsten ger dig en unik möjlighet att sätta dina pedagogiska kompetenser i användning, och skapa resultat genom andra hos Elgigantens koncern.

Information om uppdraget:

Jobbets innehåll

Du kommer bli en del av en ny tränings-grupp, och tillsammans kommer ni att stå för att utbilda och utveckla alla mellanledare i CCC Nordic. Gruppen upprättas som ett led i Elgigantens önskning om att stärka sitt fokus på medarbetare- och ledarutveckling. Föremålet med den stora insatsen på utveckling, coaching och träning av ledare är för att säkra att alla medarbetare ska trivas ännu bättre och med det uppnå ännu större succés i sitt arbete.

Genom att vara en garanti för hög kvalitet i träning och personlig utveckling, stöttar du de anställda i att uppnå deras mål och höja medarbetartrivseln.

Arbetsuppgifterna inkluderar:
  • Upplärning på nyanställda
  • Upprätthållning, underhållning och utveckling av träningssmaterial
  • Evaluering av ROI i samarbete med People Development Manageren och resten av teamet.
Detta inkluderar att analysera och modifiera Elgigantens tränings/utvecklings- erbjudande och strategier.
- Underlätta samarbetet mellan Elgigantens avdelningar, med hjälp av samlingar, buddysystem och utväxling med medarbetare.

Jobbet är din chans att få inflytelse och göra en skillnad för dina kollegor. Arbetsmiljön är oformell och med kort väg från tanke till handling, har du rik möjlighet för att bidra med dina idéer och kreativitet.

Detta söker vi:

Vad vi förväntar oss av dig:

Det är viktigt, att du i rollen som tränare är passionerad omkring medarbetarutveckling. Utöver det är det essentiellt, att du har erfarenhet med träning av ledare eller en utbildning innanför undervisning eller coaching. Som person besitter du på en naturlig auktoritet och du tar självständigt initiativ. Du har en strategisk tankegång och kan identifiera utmaningar och förbättringspunkter. Du förväntas kunna genomföra konkreta åtgärder, som optimerar avdelningens nuvarande inrättning. Därför ska du vara lösningsorienterad och trivas med att anpassa och påverka arbetsuppgifterna löpande ut efter de erfarenheter teamet får. Konkret letar vi efter dig som:
  • Har relevant arbetserfarenhet med att träna/coacha/utveckla andra
  • Har en relevant utbildningsbakgrund (t.ex. lärarutbildning eller ledarutbildning/kurser)
  • Talar ett av de skandinaviska språken och kan hålla upplärningen på engelska
Om rekryteringsprocessen:

StudentConsulting hanterar den inledande delen av rekryteringsprocessen, där vi använder oss av färdighet- och personlighetstest. Anställningen kommer vara hos CCC Nordic, som erbjuder en fast anställning.
Vi anställer löpande med start i mars, april eller maj 2019. Vi glädjer oss till att höra från dig, och du är välkommen att kontakta oss för mer information om rollen.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se