Kandidater sökes till Elgigantens nordiska kundcenter i Köpenhamn

Kandidater sökes till Elgigantens nordiska kundcenter i Köpenhamn

Just nu söker Elgiganten nya svensktalande eller norsktalande och engagerade kundservicemedarbetare till sin kundserviceavdelning i Ørestad, Köpenhamn med start 1. april eller 4. maj.

Information om uppdraget:

Dina primära arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare kommer vara att besvara inkommande samtal och mejl från Elgigantens kunder från Norge och Sverige. Det är därför essentiellt att du är serviceminded och kan ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Det är till fördel om du har tidigare erfarenhet inom kundservice och att du gillar att arbeta i en resultatfokuserad arbetsmiljö. Det är viktigt att du är stresstålig och kan leverera resultat samt förstklassig service även under de mer hektiska arbetsdagarna.

I utbyte får du ta del av en social och professionell arbetsmiljö med många härliga arbetskollegor, där de lägger stor vikt i att alla trivs och utvecklas i arbetet.

Elgiganten erbjuder:
  • En fast anställning på heltid (37h arbetsvecka)
  • En attraktiv lön på 19 500 DKK (27 700 SEK / 25 000 NOK) och 3500 DKK (5000 SEK / 4600 NOK) i möjlig bonus (det svenska beloppet är avhängigt av växelkursen)
  • Två veckors grundlig upplärningsperiod
  • 5 veckors semester samt 5 extra semesterdagar efter 9 månaders anställning.
  • 4% av din lön inbetalt på ett självvalt konto samt en pensions- och sjukvårdsordning efter 3 månaders anställning (när man fyllt 20 år).
Din nya Arbetsplats:
Elgiganten är Danmarks största GIGANT på elektronikmarknaden. Här kommer du att erbjudas att vara en del av en grupp där medarbetarnas utveckling, arbetstillfredsställelse och ett bra samhälle bland kollegor är högt prioriterat. Arbetsplatsen kommer att vara i Ørestad, som är ett modernt och attraktivt distrikt i Amager nära Fields, Royal Arena och Ørestad station.

Du kommer få kollegor från hela Skandinavien. Elgiganten är en social arbetsplats, där de håller många sociala arrangemang ex. Gaming- och quiz kvällar. Du kommer bli utmanad professionellt och personligt samt få löpande sparring på ditt arbete.

Jacob, anställd som kundservicemedarbetare berättar: "Elgiganten har gett mig många nya utvecklingsmöjligheter - såväl personliga som professionella, tack vare deras generösa förmåner och öppna företagskultur".

Detta söker vi:
  • Talar och skriver flytande svenska eller norska och engelska
  • Är punktlig och stabil
  • Är målorienterad och effektiv
Vi söker dig som kan starta den 1. april eller 4. maj och som inte har några semesterplaner under upplärningsperioden.

Under rekryteringsprocessen kommer vi att genomföra test och inhämta referenser samt kriminalregister. Vi kommer att utföra ID-kontroll i rekryteringsprocessen. Om du blir anställd på Elgiganten kommer du behöva söka om ett danskt CPR-nummer samt att du kommer behöva öppna ett danskt bankkonto. Vi kommer att hjälpa dig med detta under rekryteringsprocessen.

Vi håller intervjuer löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, så att du så fort som möjligt kommer med i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (63 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com