Elgiganten söker svensk/norsktalande kundtjänstmedarbetare på deltid

Elgiganten söker svensk/norsktalande kundtjänstmedarbetare på deltid

Ska du studera i Köpenhamn till hösten och letar efter ett deltidsjobb? Önskar du värdefull arbetslivserfarenhet vid sidan av dina studier?

Information om uppdraget:

Elgigantens Customer Care Center söker nu svensk- och norsktalande medarbetare som vill vara en del av deras svenska eller norska supportteam!

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du besvara inkommande samtal via telefon, mail och chatt från Elgigantens norska eller svenska kunder. Det handlar i huvudsak om att ge råd, svara på frågor och hjälpa kunderna med deras behov.
Detta söker vi:

Detta söker vi:

Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs med telefonen som arbetsverktyg. Vidare är du effektiv, resultatorienterad och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
Elgiganten erbjuder en fast deltidsanställning på ca. 10 timmar i veckan med attraktiva arbetsvillkor och lön. De två första veckorna kommer bestå av en upplärningsperiod på heltid.
Låter detta som något för dig? Sök redan idag då intervjuer sker löpande! Uppstart är 1 oktober.
Beskrivning av kundföretaget:

Om arbetsgivaren:

Elgiganten-koncernen, där Elgiganten ingår, är en av Nordens största återförsäljare med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Elgiganten har stark tro på sina anställda och genom att bli en del av deras verksamhet öppnar du dörren till en spännande karriär där utvecklingsmöjligheterna är oändliga.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se