CCC Nordic (en del av Elkjøp) söker kundeservicemedarbetare

CCC Nordic (en del av Elkjøp) söker kundeservicemedarbetare

Är du på jakt efter ett heltidsjobb med grymma arbetsvillkor i attraktiva Ørestad, Köpenhamn? Bli en del i ett skandinaviskt team och få möjligheten att skapa betydelsefull arbetserfarenhet!

Information om uppdraget:

Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och drivs av utmaningar? StudentConsulting söker för kunds räkning duktiga svenskt eller norsktalande kundeservicemedarbetare som brinner för att ge förstklassig service till CCC Nordics kunder. Via telefon, mail och chatt kommer du att arbeta med att besvara förfrågningar från norska kunder.

CCC Nordic erbjuder en fast tillsvidareanställning på heltid och en attraktiv lön på 19.500 DKK/ 25.400 NOK /25.500 SEK (beroende på växelkursen). Dessutom har du möjlighet att tjäna bonus upp till 3.500 DKK/ 4.500 NOK/ 4.500 SEK, extra varje månad.

Med ett arbete hos CCC Nordic i Danmark kommer en 37-timmars arbetsvecka, 5 extra semesterdagar och en inbetalning på 3,4 % av din lön till valfritt konto.

CCC Nordic erbjuder
 • En fast anställning på heltid
 • En grundlig upplärning/introduktion på 2 veckor
 • En god och professionell arbetsmiljö med glada kollegor
 • Personlig och professionell utveckling
 • Välsmakande lunchmöjligheter till ett bra pris
Detta söker vi:

Detta söker vi:
Som service-superstjärna tänker vi att du:
 • Är tillmötesgående, serviceminded och är duktig på att kommunicera med olika typer av människor
 • Trivs bra i en arbetsmiljö med högt tempo
 • Är effektiv och resultatorienterad
 • Har god datorvana
 • Talar och skriver norska samt engelska
 • Är stabil och punktlig
CCC Nordic har en uppstart den 1.april. Om du blir anställd hos CCC Nordic, så ska du söka ett danskt CPR-nummer och öppna ett danskt bankkonto. Vi kommer att hjälpa dig med båda processerna under rekryteringsprocessen.

Vi håller intervjuer för tjänsten löpande. Skicka därför in din ansökan med CV samt relevant examensbevis redan i dag så du snabbt kan komma med i processen.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se