Full-stack utvecklare

Full-stack utvecklare

Bakgrund
SportAdmin är ett expansivt företag som utvecklar Sveriges marknadsledande affärssystem anpassat för idrottsföreningars krav och behov. I SportAdmin hanterar idrottsföreningen all administration, från medlemshantering till fakturering, hemsida, MedlemsApp, LedarApp och betalningslösningar.

Systemet används av över 1 200 idrottsföreningar från 58 olika idrotter och vi har nästan en miljon aktiva användare. Stora föreningar som MFF, AIK och Hammarby har valt att samarbeta med SportAdmin.

Förutom att du kommer få jobba med riktigt spännande produkter och kompetenta medarbetare så kan en arbetsdag på SportAdmin även innefatta kaffepauser, pingisspel, en och annan fika, golftävlingar och mycket mer. Dessutom gillar vi att lämna kontoret då och då för att hitta på spännande aktiviteter.

Vårt hårda arbete har gett utdelning. Vi har blivit utsedda till DI Gasell företag i två år i rad (2019 och 2020). Något som vi är väldigt stolta över.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare hos SportAdmin kommer du att arbeta tätt med vår produktchef, våra utvecklare och UX-are. Du kommer att ta en central roll i den vardagliga utvecklingen av alla våra produkter på våra olika plattformar.

Du kommer att kunna vara med och påverka både utvecklingen men också arbetsflödet - hela vägen från kravspecifikation till lanserad funktion/produkt. Eftersom vi är ett expansivt tillväxtbolag som arbetar i ett högt tempo är det korta beslutvägar som gäller och där "frihet under ansvar" verkligen präglar vår arbetsprocess.

Kvalifikationer
Du har relevant universitets- eller högskoleexamen och arbetslivserfarenhet av utveckling. Den tekniska miljön består av .NET, C#, Angular och SQL Server, vilka du har god vana av att arbeta med och behärskar väl.

Sist, men absolut inte minst, du är en riktig lagspelare och trivs med att dela med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper till andra, även om du inte räds för att jobba självständigt och verkligen grotta ner dig i koden.

Nästa steg
Sugen på att vara del av SportAdmins utvecklingsavdelning? Sök här:https://www.sportadmin.se/karriar/

Frågor? Vi tar gärna Hangout Meets-möte eller promenad-intervjuer här i centrala Malmö. Har du frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig till jonas@sportadmin.se eller på LinkedIn.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)