Lärare i Ty & Eng åk 6-9

Lärare i Ty & Eng åk 6-9

Välkommen till oss på Helenelundsskolan!

Vi är en F-9 skola med drygt 900 elever i södra delen av Sollentuna kommun. Skolan firade nyligen 90 stolta år och står i frontlinjen inom många områden. Här arbetar mycket kompetenta pedagoger som ständigt utvecklar vår verksamhet till att vara den bästa skolan för varje elev som går här. IT är en naturlig del i undervisningen, för alla åldrar och i alla ämnen.

Vi har ett fyrparallelligt högstadium där ämneslärarna arbetar mycket nära varandra kring bl.a. planering, undervisning, anpassningar och bedömning. Du kommer även att ingå i ett årskursarbetslag som ansvarar för elevvård och planering för eleverna i den årskurs där du är mentor. Genom Olweusprogrammet arbetar vi gemensamt och systematisk mot mobbning och kränkande behandling.

På Helenelundsskolan landar du mjukt bland erfarna och utvecklingsintresserade kollegor som gärna hjälper och stöttar när så behövs. Vi ser fram emot att få ännu en fantastisk medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och tror att du kommer att trivas bra här hos oss! Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.

Nu söker vi en behörig tyska- och engelskalärare med undervisning i åk 6-9. Tjänsten är en fast tjänst på 90%. Vi söker dig som vill samarbeta och lära tillsammans med kollegor, samt är en tydlig ledare och vuxen förebild med god kommunikativ och empatisk förmåga. Du kommer att samarbeta med behöriga och erfarna kollegor i båda ämnena.

Vi tar endast emot din ansökan via länk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi undanber oss rekryterings- och annonseringshjälp.

Magnus Gustafsson, bitr rektor
Mer info
Kontaktperson Magnus Gustafsson, bitr rektor
Telefon 0857922154
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sollentuna.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!