Mekaniker

Mekaniker

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer samt förebyggande underhåll på personbilar enligt tillverkarens anvisningar. I tjänsten ingår även ibland kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Vidare har du minst tre års erfarenhet av arbete som mekaniker. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Du är stolt i ditt yrkesutövande, tar ansvar över dina arbetsuppgifter och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom att tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 12 maj.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Martin Sundström via e-post: martin.sundstrom@skodastockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skodastockholm.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (5 dagar kvar)