Innesäljare

Innesäljare

Din profil

Du är social, kreativ, nyfiken, har initiativ- och samarbetsförmåga. Du har breda och djupa kunskaper inom de områden du utbildat dig för och jobbat med, men du inser att det är din kompetens som människa som gör dig framgångsrik.
Du har en naturlig fallenhet för att engagera människor runtomkring dig. Du väljer att jobba med något du tror på. Det är så ditt eget engagemang väcks, och du vet att ditt engagemang smittar till din omgivning.
Du vill vara med och skapa vinster på fler ställen än i resultatrapporten.
Du är, precis som vi, övertygad om att människor motiveras av ett större syfte. Något som bidrar till samhället och till att förbättra människors liv, något som ger utveckling, delaktighet och meningsfullhet. Och framförallt, du vet att det är den enda vägen till att känna stolthet och engagemang för sitt arbete. "Människor arbetar för människor - inte för företag".

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att jobba uppsökande via telefon där du kontaktar gamla som nya kunder och erbjuda Siljans Charks kvalitetsprodukter. Du kommer att jobba med säljkampanjer och riktade erbjudanden, både till butiker, restauranger, grossister och kommunala inrättningar.
Vidare så kommer du att ta emot och registrera mailordrar i affärssystemet. Det kan även bli aktuellt med att stötta utesälj vid mässor och demos.

Skallkrav:
Svenska i tal och skrift.
Dokumenterade säljresultat från att förmedla affärer på telefon.
Erfarenhet av att bygga säljunderlag; kontaktuppgifter, kontaktpersoner, behovsanalyser, säljsamtal.
IT-vana: Erfarenhet från säljstödsystem, affärssystem och Officepaket.

Meriterande
Erfarenhet från Callcenter
Erfarenhet av försäljning från livsmedelsbranschen eller annan snabbrörlig konsumtionsmarknad.
Erfarenhet av att utvärdera säljstatistik och utveckla säljteknik
Kunskap om telefonväxlar
Dalmål

Siljans Chark samarbetar med Clockwork Bemanning och rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Patrik Eriksson, patrik.eriksson@clwork.se.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 2 februari 2020. För ytterligare information om Siljans Chark AB och organisationen besök gärna https://www.siljanschark.se
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siljans Chark AB har 95 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor och har en mycket stark lokal förankring. Företaget ägs av 280 bönder och några anställda till 47%, HK Scan äger 39 % och resterande del ägs av lokala investerare (Älska Lokalt AB). Bolaget leds av vd Johan Molin.
Siljans Chark härstammar från familjeföretaget Åbergs Slakteri som grundades 1896 av Morasonen Johan Åberg. I över 100 år har konsumenter både i och utanför Dalarna njutit av företagets hantverkskunnande och skicklighet inom kött och chark. Våra produkter kommer från djur som vuxit upp i trygga miljöer och omsorgsfullt tagits om hand av bönder i Dalarna och trakterna runtomkring.
Vår verksamhet lever i symbios med jordbruket och traktens bönder och vår filosofi är att arbeta för en hållbar utveckling utifrån de förutsättningar som finns där vi lever och verkar. Som mas och kulla visar man omsorg genom att välja närproducerat kött och charkuteriprodukter som är hållbart producerade med avseende på biologisk mångfald, djurhälsa och bekämpningsmedel.

Siljans Char går in i ett expansivt skede med ökad försäljning i fjällvärlden följt av sommarturismen i Dalarna. Vi måste därför stärka upp vårt säljteam med ytterligare en vikarie.
Brinner du för service och försäljning så är detta vikariat jobbet för dig.
Under vikariatet kommer du att vara anställd av Clockwork och vara uthyrd till Siljans Chark. Vikariatet sträcker sig från februari 2020 till augusti 2020.

Tjänsten är heltid och initialt stationerad på Siljans Charks huvudkontor i Mora. Beroende på person och tidigare erfarenhet kan stationeringsort vara en annan. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag.