Rekryterare Spanien

Rekryterare Spanien

Sector Alarm växer och vi söker dig som vill arbeta som Rekryterare för vårt kundservice center nere i Spanien och vara en del av vår resa framåt. Sector Alarm finns idag i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och i Spanien - där ligger vår flerfaldigt prisbelönta kundservice i Fuengirola. På vår kundservice arbetar vi mot privatkunder genom ett personligt bemötande och förstklassig service. Vi är övertygade om att det är kulturen på Sector Alarm som är nyckeln till vår framgång, kulturen som skapas av våra fantastiska medarbetare.

Om tjänsten

I arbetet som rekryterare hos oss kommer du arbeta heltid med att rekrytera och attrahera kandidater till våra avdelningar på Kundservice. Du kommer förutom att rekrytera lokala kandidater på plats i Sverige, ha ett nära samarbete med rekryterare från våra andra länder som arbetar med att rekrytera kandidater som vill flytta ner till Spanien.

Vi har påbörjat utvecklingen mot ett mer digitalt arbetssätt och din uppgift kommer vara att använda våra digitala medier för att attrahera svenskar nere i Spanien till Sector Alarm, bland annat genom digitala kampanjer på Instagram och Facebook. Du kommer även arbeta med att göra Sector Alarm synligt på Linkedin och andra sociala plattformar. Det kan även, förutom digital synlighet, handla om att skapa jobbevent och liknande för att synliggöra Sector Alarm och attrahera rätt kandidater.

Tillsammans med våra avdelningschefer och teamledare prospekterar du framtida rekryteringsbehov och stödjer cheferna genom hela processen. Du arbetar i vårt rekryteringssystem HR manager där du sköter all administration kring kandidaterna i processerna. Du sköter urvalet, har telefonavstämningar och bokar ut lämpliga kandidater till respektive teamledare. Du kommer även ha möjlighet att till viss mån delta vid intervjuerna, ringa referenser samt skicka ut och följa upp kandidatupplevelsen efter slutförd process via kortare undersökningar.

Du kommer att arbeta nära till vår Recruitment and Talent Manager och rapportera direkt till vår HR chef i Spanien.

Vem är du?

För att vara akutell för tjänsten ser vi att:
  • Du har erfarenhet av rekrytering sedan tidigare och främst telefonintervjuer och referenstagning.
  • Du talar minst ett skandinaviskt språk flytande.
  • Du är strukturerad och tar dig gärna an nya arbetsuppgifter eller arbetssätt.
  • Du har en god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta med andra.
För att vara aktuell för tjänster hos Sector Alarm är det även ett krav att du är prickfri i polisens belastningsregister.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder en arbetsplats i Fuengirola, Spanien där du arbetar i en stimulerande arbetsmiljö i nya fräscha lokaler med ca. 200 serviceorienterade kollegor. Vi vet att våra medarbetare är vår framgångsfaktor och vi lägger därför stort fokus på arbetsglädje och trivsel. Vi är duktiga på att fira framgång också! Det finns alltid aktiviteter att engagera sig i, både på och efter jobbet. Allt från fotboll och beachvolleyboll till gemensamma kick-offer och biobesök. Det ingår förmåner så som frukost, lunch och årliga hälsokontroller. Sector Alarm kommer även hjälpa dig med de administrativa delarna gällande spanskt ID-nummer, försäkringar, sjukvård och så vidare. När du kommer ner till Spanien kommer Sector Alarm erbjuda dig 2 veckors betalt boende på hotell innan du själv hittat ett ställe att bo på.

Ansökan:

Vad roligt att du vill ansöka till rollen som Rekryterare i Spanien. Vi kommer påbörja urvalet omgående, så vänta inte med med ansökan.

Om du har frågor om tjänsten går det bra att kontakta Sara Malm (sara.malm@sectoralarm.se) Eller Tone Lauvrak (tone.laurak@sectoralarm.se)

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sara Malm
Telefon 0733757143
Område Utland
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sectoralarm.com
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 510 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.