Senior .NET Full Stack Developer

Senior .NET Full Stack Developer

Om tjänsten

För vår kund i Malmö söker vi en .NET Full Stack Developer till deras agila team. Det är ett uppdrag med start i januari 2020 och pågår till juni 2020. Har du erfarenhet av att arbeta som utvecklare och är ute efter ett nytt spännande uppdrag? Sök redan idag, vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer i huvudsak arbeta med .NET utveckling. Du kommer även arbeta med utveckling av API:er och klientutveckling med ramverk som React, jQuery och Ajax.

Du kommer arbeta i ett agilt team enligt Scrum där ni kommer ha Daily Standup, backlog refinement, Sprint planning och Sprint retrospective.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med .NET utveckling. Du har minst 3 års erfarenhet av Full Stack utveckling och agilt arbete. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du noggrann och analytisk. Du är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är flexibel och trivs med varitation i arbetet. Självklart är du en lagspelare som älskar att jobba i team!

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Data & IT, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (4 dagar kvar)