Truckförare till Markaryd

Truckförare till Markaryd

Om kunden
Nu söker vi truckförare till vår kund i Markaryd!

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi truckförare för uppdrag hos vår kund i Markaryd. Förutom truckkörning kan även andra arbetsuppgifter förekomma som: plockning, packning, in- och utleverans. Truckkort och körvana är ett krav.

Tiderna är förlagda på olika skift enligt följande;
Förmiddagsvecka; Mån tom Tors 05:30-14:00 , Fredagar 05:30-16:00.
Eftermiddagsvecka; Mån tom Tors 13:45 - 23:45, Fredagar:Ledigt.

Utbildning
Vi ser att du som söker har Körkort B och har tillgång till egen bil samt Truckkort A1-A4, B1-B4. Meriterande med B5.

Erfarenhet
Erfarenhet av lagerarbete är önskvärt. Det är viktigt att du ej är höjdrädd då du kommer att arbeta på höjd upp till 10m.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv och driven med en förmåga att ta initiativ och se vad som behöver göras. Du är ansvarsfull och kommer snabbt in i nya arbetsgrupper och arbetsuppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Avtalsenliga villkor och lön.
Tjänsten omfattar heltid och arbetet är förlagt 2 skift.

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig för rekryteringen Karolin Bjäreborn, 0708-953747. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Startdatum
Snarast, efter överenskommelse.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.