Lagerarbetare sökes till stor kund

Lagerarbetare sökes till stor kund

Ingress om kunden
Nu söker Palm & Partners duktiga lagermedarbetare med allmän lagererfarenhet och fullt truckkort (A+B) till stor kund. Du har nu chansen att bli en del av ett härligt arbetsteam och arbeta på ett företag som är ordentligt i framkant.

Ingress om oss
Om oss: Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din personliga utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Hos kund kommer du att ha varierande arbetsuppgifter så som truckkörning, orderplock, packning, lossning och lastning, därav ställs krav på truckkort och erfaranhet av truckkörning.

Utbildning
Truckutbildning (truckkort A+B)

Erfarenhet
Du som söker har främst erfarenhet av orderplock, truckkörning och allmänt lagerarbete.

Personliga kvalifikationer
Du ska vara driven, lättsam och snabblärd. Vi går mycket på personlighet. Du är även ansvarsfull, flexibel och har hög arbetsmoral.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Heltid: 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 6 juni 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.