Lagerarbetare sökes i Värnamo med omnejd

Lagerarbetare sökes i Värnamo med omnejd

Om kunden
Nu söker vi lagerarbetare/truckförare till Värnamo med omnejd. Sök redan idag!

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som lagerarbetare och truckförare. Du ska gärna ha erfarenhet av att köra plocktruck och/eller motviktstruck men det är inget krav.

Utbildning
Truckutbildning

Erfarenhet
Krävs

Personliga kvalifikationer
Du har hög arbetsmoral och gillar att jobba i ett team. Du ska kunna jobba i ett högt tempo.

Lön och anställningsvillkor
Heltid
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.