Positiv och engagerad Industrimedarbetare sökes

Positiv och engagerad Industrimedarbetare sökes

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För vår kund belägen i de centrala delarna av Halmstad söker vi nu efter dig som vill jobba inom tillverknings - /Processindustrin. Här arbetar du med varierande uppgifter, där majoriteten av uppgifterna kräver att du som arbetar är fysiskt stark och tycker om att arbeta med kroppen. Här blir du en viktig del i ledet av att ta fram produkter för flera olika branscher. Vi ser att du som söker är noggrann och engagerad i ditt arbete och alltid vill leverera bästa möjliga resultat.

Utbildning
Relevant utbildning, gärna avslutade gymnasiala studier inom ex verkstadsteknik.
Truckkort
Körkort och tillgång till bil.

Erfarenhet
Du har med stor fördel några års erfarenhet från arbete inom industriell verksamhet.

Personliga kvalifikationer
Hos oss är det viktigt att du som medarbetare är ansvarskännande, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vidare är du resultatorienterad, driven och besitter hög servicekänsla. Du är van att arbeta i situationer som kräver både tempo och noggrannhet. Här värdesätts din initiativ - och kommunikationsförmåga högt. Det är viktigt att du har en förmåga att vara lite klurig, och lösa problem som kan uppstå genom att våga fråga, komma med idéer och bolla med dina kollegor. Här krävs det att du har ett eget driv, är engagerad i dina arbetsuppgifter och kan driva dig själv. Här värdesätts en god portion humor och du tycker om att vara med och bidra till en god stämning och arbetsmiljö.

Lön och anställningsvillkor
Lön enl. avtal.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken eller på www.palmpartners.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
v.33-34

Uppdragslängd
6 mån visstidsanställning med goda chanser till tillsvidareanställning.
Mer info
Kontaktperson Elin Dahlström
Telefon 0709846536
Område Utland
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.