Operatör inom livsmedelproduktion

Operatör inom livsmedelproduktion

Om kunden
Vi söker processoperatörer till vår kund som är verksam inom livsmedelsproduktion. Bolaget är stort, väletablerat och säljer sina produkter både i Sverige och utomlands.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som processoperatör arbetar du med att övervaka och styra tillverkningsprocessen med hjälp av datorer. Du ansvarar för att produktionen sker snabbt och effektivt med hög kvalitet. En viktig del av arbetet handlar om att lösa akuta störningar i produktionen.

Utbildning
Vi ser gärna att du har någon utbildning inom industri/produktion men det är inte ett krav.

Erfarenhet
Erfarenhet av arbete i tillvekande produktion önskas. Det är ett stort plus om du har arbetat inom livsmedel och vet vad det innebär.

Personliga kvalifikationer
Som person behöver du vara uppmärksam, nogrann, driven och en positiv kollega.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Skiftarbet ständig helg.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då tillsättning sker löpande.

Startdatum
Omgående enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Kontaktperson Jenny Öster
Telefon 0708399723
Område Utland
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.