Medarbetare med lastbilskort till Orkla Foods i Kungshamn

Medarbetare med lastbilskort till Orkla Foods i Kungshamn

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en medarbetare till Orkla Foods I Kungshamn som kan köra lastbilen med råvaror/emballage mellan Orklas produktionen på Hagberg och Orklas råvarucentral. Till stor del kommer dina arbetsuppgifter också att bestå av arbete med lagerhantering i bergrummet. Arbetet är flexibelt och arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på säsong. Du kommer att ingå i ett team där ni bland annat lossar tunnor med råvara, lagerhanterar dessa i bergrummet samt lastar produktionsbehov för transport upp till fabriken. Det förkommer också en del andra arbetsuppgifter som tunntvätt, besiktning av råvara, anjoviskryddning på hösten etc.

Kvalifikationer

För att passa i rollen som medarbetare med lastbilskort behöver du ha lastbilskörkort klass C, YKB, erfarenhet av lastbilskörning samt motviktstruck. Vidare är du van att använda datorn som ett verktyg i ditt arbete. Meriterande om du har kunskaper i SAP. Svenska i tal och skrift på gymnasienivå är ett krav. Då du även har kontakt med chaufförer från andra länder är det en fördel om du behärskar engelska.

Personliga egenskaper

Du ser möjligheter i vardagen, är självgående och strukturerad till din läggning. Du är lojal och serviceinriktad i ditt arbete. Vidare är du flexibel och kan snabbt skifta fokus och anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du uppskattar samarbete och goda relationer i ditt arbete.

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående hos oss på Eterni Sweden AB men det finns goda möjlighet för anställning direkt hos Orkla Foods AB.

Arbetstiden är vanligtvis förlagd till dagtid.

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar Orkla Foods med Eterni Sverige och alla frågor går via konsultchef Josefine Ågren via josefine.agren@eterni.se
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I det vackra Kungshamn gör vi alla våra produkter med sjömat. Här finns ett tjugotal produktionslinjer där vi tillagar kaviar, kaviar, sill, matjessill, ansjovis, pastejer, stuvningar, fiskbullar och makrillprodukter till våra olika marknader. I Kungshamn finns också vår råvarucentral för marina råvaror, kanske mer känt som bergrummet. Här bereds och lagras råvarorna och det finns en lagringskapacitet på hela 100 000 tunnor. Bergrummet gör verkligen skäl för sitt namn; lagerutrymmena är insprängda djupt inne i det bohuslänska urberget. Här mognar och lagras råvarorna - rom, skarpsill och andra sill sorter - i tunnor i en eller flera månader. I Kungshamn arbetar cirka 250 personer med att tillaga produkter som svenska folket köper med sig hem från butik, möter i skolan eller på restauranger under varumärkena Abba, Kalles Kaviar, Grebbestads, Svennes och Ejderns. Sedan 2016 är all elenergi på anläggningen förnyelsebar, något vi är mycket stolta och glada för!